XENARIO IN LEEUWARDEN OFFICIEEL DEALER VAN ROOM108

Xenario is verheugd om aan te kondigen dat ze nu de officiële dealer zijn van het prestigieuze interieurmerk Room108 in Friesland. Room108 staat bekend om zijn trendy en chique zitmeubelen met eigentijdse ontwerpen en hoogwaardige materialen. Met deze exclusieve samenwerking biedt Xenario haar klanten een unieke collectie van stijlvolle banken, elegante fauteuils en comfortabele hoekbanken.

Het merk Room108 is synoniem met creativiteit en inspiratie. Met meer dan 700 mogelijkheden in stof en leer, biedt Room108 klanten de vrijheid om hun meubels aan te passen aan hun persoonlijke smaak en interieur. Elk model bank heeft diverse elementen, opstellingen, afmetingen en afwerkingen, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om hun droommeubel volledig naar eigen wens samen te stellen.

“Wij zijn trots om de officiële dealer van Room108 te zijn in Friesland,” zegt de eigenaar van Xenario. “Room108 is een merk dat uitblinkt in vakmanschap en oog voor detail, en we zijn enthousiast om onze klanten de kans te geven om deze prachtige meubelstukken aan hun interieur toe te voegen. Met Room108 kun je je eigen levensstijl creëren en een persoonlijke touch aan je huis geven.”

Op de website van Xenario kunnen klanten terecht voor een overzicht van de verschillende Room108 modellen, inclusief inspirerende foto’s om ideeën op te doen voor hun eigen interieur. Daarnaast houdt Xenario haar volgers op social media op de hoogte van de nieuwste trends, aanbiedingen en interieurideeën. Bezoekers worden uitgenodigd om de digitale community van Xenario te ontdekken en geïnspireerd te raken door de wereld van Room108.

Om de prachtige mogelijkheden van Room108 zelf te ervaren, nodigt Xenario iedereen uit om een bezoek te brengen aan hun showroom in Leeuwarden. In de showroom kunnen klanten de meubels persoonlijk ervaren, deskundig advies ontvangen en de sfeer van de stijlkamers proeven. Het team van Xenario staat klaar om klanten te verwelkomen en te helpen bij het creëren van hun droominterieur.

Voor meer informatie over XENARIO en Room108, bezoek onze website [website]. Volg ons ook op social media voor het laatste nieuws en inspiratie.

Over XENARIO: XENARIO is een toonaangevende dealer van hoogwaardige interieurmerken in Friesland. Met een passie voor stijl en kwaliteit biedt XENARIO klanten een exclusieve collectie van trendy en chique meubels om hun interieur naar een hoger niveau te tillen.

Over Room108: Room108 is een gerenommeerd interieurmerk dat bekend staat om zijn eigentijdse zitmeubelen met oog voor vakmanschap en comfort. Met hun uitgebreide keuze in materialen en mogelijkheden stelt Room108 klanten in staat om hun eigen levensstijl te creëren en hun interieur een persoonlijk tintje te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *