Woonkanaal.nl – Dé online informatiegids

ROTTERDAM – Woonkanaal.nl (2020)  is een nieuwe, frisse verzamelgids van informatie over koop- én huurwoningen. Alle links zijn handmatig geselecteerd en zorgen dat men wordt genavigeerd naar de juiste website. Alle links die staan vermeld op de website zijn zorgvuldig gecontroleerd op betrouwbaarheid. Handig is dat men niet alleen op de juiste website terechtkomt, maar ook direct op de juiste pagina.

Woonkanaal is een onderdeel van HuurToeslag2020.nl en is daarom voorzien van uitgebreide informatie over huurtoeslag. Denk onder andere aan de huurtoeslaggrenzen die aangeven of u wel in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Er is ook veel informatie te vinden op de website als het aankomt op bouwen, huren of kopen van woningen.

Ook zijn er video’s zichtbaar en kan men gratis checklists downloaden, bijvoorbeeld om te verhuizen of als men gaat kopen of een huis gaat huren.

Er zijn een tal van woningaanbieders te vinden op deze website, maar ook aannemers, makelaars of architecten.

Maar er is meer…onderwerpen waar vaak wat meer tekst en uitleg bij gewenst is zoals; de WOZ-waarde, hypotheekrenteaftrek, VVE (Vereniging van Eigenaren) vindt u op de site.

Alle links zijn gekoppeld aan het onderwerp dat bovenaan de kolom staat vermeld. Dit zijn de grote gekleurde letters in de kolommen. Alle links leiden altijd direct naar de pagina met het onderwerp waar u meer over wenst te weten. Dat scheelt klikken én zoeken!

Dus bent u opzoek naar meer informatie of de juiste aanbieder met betrekking tot het huren, kopen, verkopen of (zelf)bouwen van een woning?

Kijk dan gerust even op: https://www.Woonkanaal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *