Urenlang plezier in de wolken met de nieuwe collectie van Done by Deer

Done by Deer neemt kleintjes mee op ontdekkingsreis. Langs besneeuwde bergtoppen, over zandvlaktes en langs stekelige cactussen. Naar een wereld met lieve wolken, vliegende vrienden, ballonnen en vrolijke strepen. Done By Deer brengt de fantasie van kleine avonturiers tot leven.

Naast kinderkameraccessoires en speelgoed, presenteert Done by Deer in de Happy Home collectie nieuwe producten waarop de bekende dierenvriendjes de hoofdrol spelen.

Happy Clouds
Vanaf februari 2023 komt de dierenfamilie van Done by Deer tot leven in de Happy Clouds collectie. Hoog in de wolken beleven ze samen fantastische avonturen. Tijdens deze reis biedt Done by Deer kleintjes educatief speelgoed en handige hulpmiddelen die ondersteunen bij het leren van nieuwe vaardigheden. Het lifestylemerk streeft ernaar om speelgoed te creëren die de ontwikkeling stimuleert en fantasie prikkelt. Zo leert het merk kleintjes over vormen, kleuren en het oplossen van problemen en wordt de fijne en grove motoriek getraind. In de Happy Clouds collectie worden zachte poedertinten gecombineerd met koraal en papajakleuren. Daarnaast is het speelgoed gemaakt van verantwoord gewonnen hout en geverfd met verf op waterbasis die vrij is van schadelijke stoffen.

Happy Home
Je vind de kleurrijke wolkjes niet alleen terug op het nieuwe speelgoed. Binnen dit thema zijn er vele producten waarop de Happy Clouds terugkomen. Denk aan tassen en voedselcontainers, een ideale combinatie. Vanwege de isolatie kunnen de tasjes eten en drankjes urenlang koud of warm houden. Zo kan je kleine spruit ook op school volop avonturen beleven met zijn dierenvriendjes. Wil je de kinderkamer voorzien van een vrolijke noot, dan is dat met deze collectie een fluitje van een cent. Boost het kamertje met een vloerkleed, zachte knuffels en gebruik bijpassende mandjes als stijlvolle opbergers voor het rondslingerende speelgoed. Met het beddengoed in stijl zal jouw kleintje binnen no-time vetrokken zijn naar dromenland. Klaar om op avontuur te gaan in de Happy Clouds?

Nieuw knuffelvriendje
Maak ook kennis met Lalee, het nieuwste vriendje van Done by Deer. Lalee is je BFF die altijd bij je blijft, wat er ook gebeurt. De knuffel lama nodigt kinderen uit om plezier te beleven terwijl ze leren eten aan de hand van het speelse én praktische servies. Met het educatieve speelgoed kunnen ze de wereld ontdekken om daarna in slaap te vallen onder het zachte kinderkamertextiel. De rustige zandtinten gecombineerd met cactusgroen en lichtblauw zorgen voor een geweldig kleurspel.

Kiddish mealtime collectie
Een kinderservies is in een huishouden met kinderen onmisbaar. Van de eerste hapjes tot de fase waarin kleintjes het zelf willen gaan doen. Naast dat dit hilarische momenten oplevert, is zelfstandig leren eten goed voor de ontwikkeling en leuker met je Done by Deer vriendjes. De Kiddish-collectie is gemaakt van veilig en duurzaam materiaal, is magnetron- en vaatwasbestendig en kan tegen een stootje. Daarnaast is het servies vrij van BPA, ftalaten en andere schadelijke stoffen. Wel zo fijn dat je kleine spruit op een veilige manier van elke en maaltijd kan genieten. Het recyclebare servies is er in vele kleuren en maakt van ‘het dagelijkse eetmoment’ het vrolijkste moment van de dag. Naast het Kiddish servies is de schattige Birdee first meal set een perfect cadeau-idee voor kleine eters.

Over Done by Deer
Deens design gecombineerd met creatieve uitspattingen en prachtige, gedurfde kleuren. Dat kenmerkt de producten van Done by Deer. Het Scandinavische lifestylemerk brengt unieke ideeën, inspiratie en tips voor een stijlvol leven met kinderen. De collectie bestaat onder andere uit kinderservies, speelgoed, knuffels, beddengoed en verzorgingsproducten. Bekijk en shop de collectie op www.donebydeer.com of bij de geselecteerde verkooppunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *