Stijgende prijzen aannemers doen vraag naar Doe-het-zelf-pakketten toenemen

 

Nunspeet, 15 maart. De almaar stijgende prijzen die aannemers rekenen voor hun diensten, en de lange wachttijden, doen de vraag naar Doe-het-zelf-pakketten toenemen. Vooral de pakketten voor een terrasoverkapping zijn populair.

In 2022 nam de vraag naar Doe-het-zelf-pakketten met 80% toe ten opzichte van het jaar ervoor. Vooral de vraag naar een overkapping van het terras groeide sterk, maar ook de verkoop van bouwpakketten voor carports en veranda’s nam aanzienlijk toe.

“Wij zien dat steeds meer mensen gebruik maken van een Doe-het-zelf-pakket om hun tuinoverkapping of carport te bouwen”, zegt Herrold Westerink, adviseur. “Enerzijds doen zij dit omdat aannemers duur zijn en nauwelijks tijd hebben, anderzijds doen zij dit ook omdat ze het leuk vinden om te doen. Het zelf bouwen van een luxe overkapping of carport geeft immers veel meer voldoening. En met onze producten wordt het ook heel makkelijk om zelf aan de slag te gaan.”

Over Solundo

Solundo is leverancier van doe-het-zelf bouwpakketten van Sunrooms voor onder meer tuinoverkappingen, carports, veranda’s en glazen schuifwanden. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, de heldere montage-instructies en de goede service, weten steeds meer klanten de weg naar Solundo te vinden. Zie ook https://www.solundo.nl.

//////////////////////////////////

Voor meer informatie:

Herrold Westerink, adviseur

Telefoon: 0341 759 229

E-mail:           info@solundo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *