Sticky Tales introduceert een nieuw concept met muurstickers en verhalen voor liefdevolle momenten met je kind

Met Sticky Tales creëer je magie in de kinderkamer door eigentijdse muurstickers en betoverende verhalen. Stap binnen in een wereld waar muren tot leven komen en koester de kostbare tijd met je kleintje.

Ontdek hoe je met de muurstickers en verhaaltjes van Sticky Tales een alledaagse ruimte kunt transformeren tot een bijzonder plekje. Geef de kinderkamer een nieuwe dimensie en geniet van de waardevolle interactie met je kind.

Muurstickers met een verhaal
Maak kennis met de dieren van Sticky Tales. Je plakt de muurstickers eenvoudig op een speciale plek in de baby- of kinderkamer en met de verhaaltjes komen de stickers tot leven. Laat Oehoe de Uil uitrusten op het nachtkastje, plak Kat Karel de Grote op de slaapkamerdeur en geef Marter Martin een plekje bij de commode. De muurstickers bestaan uit verschillende karakters en hebben allemaal hun eigen verhaal. Zoals Konijn Emmy, die de vuurvliegjes vrij laat rondvliegen in het kamertje. Zo schijnt er altijd een lichtje en hoeft je kind niet meer bang te zijn in het donker. Of ontmoet muis Mark, die zijn kunstjes uitvoert op zijn fietsje. Naast losse dierenstickers zijn er XL muurstickers zoals de “The Family Tree”, een XL muursticker boordevol dieren die rondom de familieboom leven. Deze sticker is een blikvanger op de kinderkamer en nodigt uit tot gezellige voorleesmomenten.

Betoverende verhalen
Ieder diertje heeft zijn eigen verhaaltje. Ze beleven avonturen die de verbeelding van je kind stimuleren. De verhaaltjes lees je gemakkelijk en gratis voor vanaf je telefoon. Ze bieden niet alleen vermaak, maar ook gespreksstof om over dagelijkse zaken te praten en gevoelens te verkennen. Denk aan Hertje Pien die gevallen is en naar de dokter moet, aan Kikker Kenny die zwemles heeft maar eigenlijk niet durft of aan IJsvogel Bella die het avondeten niet lekker vindt. Thema’s als Halloween, Sinterklaas en Kerst worden ook in het dierenbos gevierd en kun je zo ook delen met jouw kleintje. Met het voorlezen creëer je kostbare liefdevolle momenten waarbij de tijd lijkt stil te staan en je samen kunt genieten van de magie van Sticky Tales. Bovendien verschijnen er regelmatig nieuwe verhaaltjes, zodat de betovering blijft voortduren.

Duurzame muurstickers
Sticky Tales streeft naar betoverende momenten en omarmt duurzaamheid in elke fase van het proces. De muurstickers zijn gemaakt uit milieuvriendelijk materiaal zonder pvc of schadelijke weekmakers en worden bedrukt met Eco-Solvent inkt. Bovendien worden alle stickers lokaal en op duurzame wijze geproduceerd, met een sterke focus op hoogwaardige kwaliteit. Ook het verpakkingsmateriaal is milieuvriendelijk.

Over Sticky Tales
Kiki en Rick zijn de oprichters en eigenaren van het familiebedrijf Sticky Tales, waarbij iedereen in de familie zijn of haar toverkrachten inzet. Het verhaal begint met een kinderkamer en een tekening van oma. Kiki wilde een magische plek creëren voor haar dochter Nela. Oma Carla toverde met de hand een prachtige muurschildering die Nela’s kamer omtoverde tot een plek vol verwondering. Deze persoonlijke touch vormde de inspiratie voor Sticky Tales. Het Nederlandse merk daagt gezinnen uit om kostbare momenten te creëren en samen op avontuur te gaan in de wereld van de magie. De muurstickers zijn verkrijgbaar via www.stickytales.nl en in meer dan 30 kinderboetiekjes en conceptstores in Nederland en België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *