Roomblush en Blisspaint: een unieke one stop shop samenwerking

Geef jij de ruimtes in huis regelmatig een upgrade en kies je daarvoor graag voor een combinatie van behang én verf? Dan heeft het behanglabel Roomblush goed nieuws. Bij je favoriete behang shop je vanaf nu namelijk gemakkelijk een bijpassende verfkleur. Door de samenwerking met online verfwinkel Blisspaint wordt Roomblush een one stop shop voor jouw interieur make-over.

Met dit totaalconcept zorgt het merk ervoor dat je alle benodigdheden voor je make-over met één klik in huis haalt. De exclusieve verfkleuren zijn gebaseerd op de behangtoppers van Roomblush. Zo kun je het behangen en verven gemakkelijk combineren en direct aan de slag met je verbouwing.

Roombush x Blisspaint
Het vervangen van meubels of apparatuur is helemaal niet nodig om je huis te boosten. Met een nieuwe print en andere kleur op de muur creëer je een wereld van verschil. Een kleine investering met een groots effect! Omdat verf en behang een gouden combinatie zijn hebben behangmerk Roomblush en online verfwinkel Blisspaint de handen ineengeslagen. Blisspaint heeft voor Roomblush 28 exclusieve kleuren ontworpen om te combineren bij je favoriete behangdesign. Door dit partnership shop je bij Roomblush nu behang én verf op hetzelfde adres. Dus trek je kluskleren aan en rol je mouwen op, want als de postbode is geweest kan je klusproject van start!

Make-over van A tot Z
De verfkleuren zijn perfect te combineren met de behangbestsellers. De verf heeft dezelfde naam als het behangpapier, zodat je in één oogopslag ziet welke kleuren je goed kunt combineren. Breng de kinderkamer tot leven met het Bunnies, Safari, Leopard of Ours behang en gebruik daarbij zachte verfkleuren zoals beige, lichtgrijs, roze of gebroken wit. Of creëer een stoere dinosaurus kamer met het Dino behang. De matchende Dino verf in groen, wit en mint maakt het kamertje helemaal compleet. Haal je graag de natuur in huis dan zijn de populaire behangprints Ray of Flower, ParisParis, Bloom en Pieces iets voor jou. De dwarrelende blaadjes en bloeiende bloemen zorgen voor een geweldig schouwspel op de muur. Met de gelijknamige verftinten zorg je voor een stijlvolle tegenhanger en geef je het interieur een sfeervolle en strakke boost. Houd je het liever rustig? Kies dan voor behang Layered, een kleurrijke aquarelprint waarin pasteltinten centraal staan.

Wat heb ik nodig?
Vind je het lastig om uit te rekenen wat je nodig hebt om te starten? Op elke verfpagina vind je een uitgebreide uitleg over l/m2 en via de rollencalculator bereken je eenvoudig hoeveel behangrollen je nodig hebt. Met de behangtoolkit van Roomblush en de verfkit van Blisspaint haal je vervolgens alle benodigdheden in huis om het gewenste effect in een handomdraai op de muur te krijgen. Hierdoor is jouw make-over voortaan een fluitje van een cent.

Verkoopinformatie
Roomblush biedt twee verfsoorten aan voor verschillende ondergronden: muurverf en metaal-en houtverf. Zo kun je elk gewenst oppervlak voorzien van een likje verf. Gebruik de muurverf voor de hele wand en de hout- en metaalverf voor de deur of het kozijn. Wil je de totale ruimte voorzien van dezelfde look & feel? Dan is het leuk om met verf de meubels te schilderen in een mooie Roomblush kleur. Het vliesbehang is verkrijgbaar voor € 74,- per rol. De bijpassende muurverf is te koop voor € 72,- en de hout- en metaalverf voor € 47,50. Ontdek alle verfkleuren op www.roomblush.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *