Ontdek De Poppetjeskraam: Waar jouw verhaal tot leven komt

Ben je op zoek naar iets bijzonders, een persoonlijk aandenken of een origineel cadeau? Maak dan kennis met De Poppetjeskraam, waar handbeschilderde houten poppetjes tot leven komen. Deze unieke creaties vormen de perfecte aanvulling voor elke gelegenheid. Of je nu je eigen gezin vormt, je kleinkinderen centraal stelt of een zwangerschap wilt aankondigen, De Poppetjeskraam geeft een authentieke invulling aan jouw persoonlijke verhaal.

Persoonlijke Touch
In de wereld van De Poppetjeskraam ben jij de regisseur van je eigen verhaal. De poppetjes variëren in grootte van 35 mm tot 90 mm en kun je volledig naar wens aanpassen. Of het nu gaat om het samenstellen van je gezin, het vieren van dierbare vriendschappen of het uitbeelden van speciale momenten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Eigenaresse Ina Doldersum beschildert alle houten poppetjes met zorg en toewijding, waardoor elk stuk een uniek meesterwerk wordt. Met de toevoeging van houten huisjes, decoratieplanken en stolpen, breng je de creaties tot leven en creëer je een persoonlijke blikvanger in huis.

Betekenisvolle Momenten
Bij De Poppetjeskraam gaat het niet alleen om het heden; het draait om het vastleggen van betekenisvolle herinneringen. Zo zijn de zwangerschapspoppetjes en engeltjes bijzondere symbolen. De witte engeltjes met hun zachte vleugels kunnen hun licht laten schijnen. Als beschermengeltje bij een altaar of als hart onder de riem voor een dierbare die het moeilijk heeft. Waar het engeltje troost kan bieden na verlies, kondigt het zwangerschapspoppetje nieuw leven aan. Het poppetje heeft een hartje in haar buik en kan worden aangevuld met houten letters en cijfers om de namen of de uitgerekende datum weer te geven. Is de baby geboren? Dan is het babypoppetje in een lotusmandje een aanwinst voor jullie nieuwe gezinssamenstelling.

Cadeautips voor de Feestdagen
De poppetjes kun je goed inzetten tijdens de feestdagen. Ze zijn een leuk schoencadeautje en een originele aanvulling in de cadeautjeszak voor 5 december. Nadat Sinterklaas op bezoek is geweest en de gezinssamenstelling compleet is, kun je het gezin onder de stolp op het dressoir of onder de kerstboom plaatsen. De engeltjes zijn een sfeermaker in de decembermaand. Geef de hangers een plek in de kerstboom, voeg de engeltjes toe aan een kaart of verwerk ze in een kerstkrans. Grijp de gelegenheid aan om tijdens de feestdagen te denken aan dierbaren die het moeilijk hebben. Stuur een wenspoppetje in een glazen buisje als een hartverwarmende verrassing. Een boodschap als ‘fijne feestdagen’ of ‘jij bent goud waard’ zal een stralende glimlach op hun gezicht toveren.

Over De Poppetjeskraam
De Poppetjeskraam, opgericht door Ina Doldersum, staat voor het vieren van verbondenheid, het vastleggen van momenten en het verspreiden van liefde. Met de hand beschilderde houten poppetjes geeft Ina betekenis en schoonheid aan het alledaagse. Met 6 maten poppetjes en diverse kleuren en accessoires kun je volop mixen en matchen voor eindeloze mogelijkheden. Laat je verrassen door de met zorg beschilderde houten poppetjes, die een bijzondere dimensie geven aan elke gelegenheid. Stel jouw eigen verhaal samen op www.depoppetjeskraam.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *