MYT Shutters lanceert het eigen merk in Nederland

MYT Shutters; topkwaliteit shutters uit eigen fabriek

Amsterdam, 24 januari 2022 – Raamdecoratiespecialist . MYT Shutters is het enige Nederlandse bedrijf met een breed assortiment shutters die in eigen fabriek worden gemaakt. Door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen in combinatie met eigen productie onderscheidt MYT Shutters zich in de Nederlandse markt met innovatieve shutter-oplossingen van bewezen topkwaliteit.

MYT Shutters is een Nederlands bedrijf met Chinese roots. Het bedrijf is in 2006 in China opgericht en wordt sinds 2009 vanuit Naarden aangestuurd. Waarom de lancering van het merk in Nederland? “Het is een antwoord op de ontwikkelingen in de markt. In Nederland kopen leveranciers bij verschillende fabrieken in en verkopen de shutters onder eigen merk. Sommige leveranciers kopen in bij dezelfde fabriek. Als consument weet je dan niet welke fabrikant achter de shutters zit en welke kwaliteit je krijgt”, zegt Chantal Diederix, Brand Manager van MYT Shutters.

Door ons merk in Nederland op de markt te brengen, willen wij dit veranderen en de standaard voor kwaliteit zetten. Als consument koop je via onze specialisten in. Op basis van de designwensen en -specificaties worden de shutters in eigen fabriek vervaardigd, door MYT-specialisten thuis geleverd en geïnstalleerd. “De samenwerking met onze specialisten stelt ons in staat om de kwaliteit te waarborgen; vanaf inmeting, fabricage tot aan montage. Ons merk geeft de consument de zekerheid van shutters van topkwaliteit. Wij bieden daarom standaard 5 jaar fabrieksgarantie.”, zegt Diederix.

Warm en natuurlijk

MYT Shutters combineert vakmanschap met design. Onze unieke shutters onderscheiden zich dan ook door de uitgebreide designopties, de kwaliteit en het afwerkingsniveau. Chantal Diederix: “Natuurlijke tinten, eigentijdse kleuren, bijzondere vormen; het is allemaal mogelijk bij MYT Shutters.”

 [Einde persbericht]

Noot voor de redactie:

Bij vragen kun je contact opnemen met Brandmanager Chantal Diederix
via 0682430470 of chantal@mytshutters.com

Over MYT Shutters

MYT Shutters is fabrikant en leverancier van maatwerk shutters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *