Met de LED-kaarsen van JUNO kies je voor het genot van kaarslicht zonder gevaren

Kaarsen zorgen voor een lichtje in de duisternis en maken etentjes nóg intiemer. De dansende vlammetjes creëren sfeer in huis en maken zomeravonden knus en gezellig. Alleen aan echte kaarsen kleven ook nadelen. Denk aan het omstoten van een kaars, het branden van je vingers of kaarsvet dat op de tafel lekt. Een sfeervolle LED-kaars van JUNO biedt hiervoor dé oplossing.

Bij JUNO shop je LED-kaarsen die niet van echte kaarsen te onderscheiden zijn. Met de led-kaarsen kun je sfeervol én veilig genieten, zowel binnen als buiten. De handige timer zorgt ervoor dat je 6 uur kunt genieten van het kaarslicht, schakelt dan zelf uit en begint na 18 uur opnieuw te branden.

Geen brandgevaar
LED kaarsen zijn lampjes op batterijen in de vorm van een kaars. “Voor onze kaarsen wordt de wax in een mal gegoten en na het uitharden wordt er een batterijkastje in de kaars verwerkt en een lampje met een vlam op gezet”, vertelt Sanne Simons, eigenaresse van JUNO. Door het gebruik van de wax krijgen de LED-kaarsen hetzelfde uiterlijk als een echte kaars. Daarnaast hebben de JUNO kaarsen ook een flikkering in de vlam, waardoor je ze amper van echte exemplaren kunt onderscheiden. Toch kun je deze blikvangers met een gerust hart naast de gordijnen neerzetten, is het mogelijk in slaap te vallen met de kaarsen aan en zullen kinderhandjes of huisdieren zich hier niet meer aan branden.

Duurzaam alternatief
Er zijn nog meer voordelen aan LED-kaarsen; ze zijn gezonder, duurzamer en goedkoper. LED-kaarsen zijn schoon en kunnen de gezondheid niet schaden. Sanne: “Kaarsen stoten fijnstof in de lucht uit en dit is ongezond. Een ‘nepkaars’ stoot deze stof niet uit en is dus een gezondere optie. Bovendien branden echte kaarsen op waardoor je telkens een nieuwe kaarsen moeten aanschaffen.” In een LED-kaars investeer je maar één keer, waarna je er jarenlang plezier van hebt. Dat is ook nog eens fijn voor je portemonnee! Een LED-kaars werkt op een batterij die je kunt opladen of vervangen wanneer hij leeg is.

Stijlvolle LED-kaarsen
Van diner- en stompkaars tot theelichtjes en swirls; bij JUNO is er voor iedereen een passende LED-kaars te vinden. Denk aan een bubble kaars, een gestreepte stompkaars of een gedraaide Swirl kaars. Ieder model en kleur zorgt voor zijn eigen sfeer in huis. Stel een kaars centraal op het dressoir of zet een set kaarsen als pronkstuk op tafel. De handige timer-functie zorgt ervoor dat je de branduren kunt regelen en de vlam op het gewenste tijdstip aan- en uit laat gaan. Zo hoef je de kaarsen nooit meer uit te zetten als je naar bed gaat!

Buitenkaarsen
Met het voorjaar voor de deur verheugen we ons op fijne momenten in de tuin. Met de buitenkaarsen kun je optimaal genieten van zomerse avonden. Er zijn stompkaarsen voor op tafel en hoge kaarsen die op de grond kunnen staan. Ook zijn er kaarsen met een lichtsensor die je als tuinverlichting kunt inzetten. De buitenkaarsen zijn van plastic met een waterdichte afsluiting en hebben een mooie flikkerende vlam. Er zijn exemplaren voor buiten met afstandsbediening of timer.

Over JUNO
Sanne Simons had voor zij moeder werd altijd kaarsen branden, maar dit vond ze te gevaarlijk voor jongen kinderen. Haar huis werd er wel ongezelliger van. Vandaar dat zij op zoek ging naar LED-kaarsen die dezelfde sfeer geven als echte kaarsen. Maar sfeervolle ‘nepkaarsen’ bleken lastig te vinden, daarom besloot ze haar eigen kaarsenmerk op te richten. Naast LED-kaarsen kun je bij JUNO terecht voor kandelaars, waxinelichthouders en ornamenten. Bekijk de collectie op www.junofires.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *