Leafies biedt een lichtpuntje tijdens donkere dagen

Met de donkere dagen voor de deur is het aftellen tot het eind van het jaar. Een moment waarin je terugkijkt op wat er is geweest en plannen maakt voor de toekomst. Het zijn de sfeervolle dagen die je met familie en vrienden doorbrengt, maar ook een tijd waarin sommigen zich nóg eenzamer voelen. Maak deze periode iets lichter door ze te verrassen met een ‘Lichtpuntje’ of ‘Leafie’.

Met de originele cadeaus van LEAFIES maak je een lief gebaar. Een kleine attentie met een betekenis of waarde om iemand een hart onder de riem te steken en te laten weten dat je aan ze denkt.

Lichtpuntje
Soms zijn de dagen grauw en grijs en zie je het even niet meer zitten. Omdat je ziek of eenzaam bent, een dierbare hebt verloten of omdat je teleurgesteld bent in de liefde. Op zo’n moment is het geweldig als je een Lichtpuntje aantreft op de deurmat. Deze kandelaar inclusief kaarsje is een mooi cadeau om iemand mee te verrassen. De metalen standaard wordt geleverd met dinerkaars en gepersonaliseerde kaart. Met een boodschap van jou wordt het cadeau nóg persoonlijker en zal er een glimlach op het gezicht van de ontvanger verschijnen. Op wie ga jij je licht laten schijnen?

Leafie
Wil je iemand bedanken, opvrolijken of feliciteren en zoek je een passend cadeau? Denk dan aan het versturen van een Leafie. Het is het gebaar van een bloemetje, maar dan net even anders. Deze blaadjes zijn duurzaam, decoratief, gaan een leven lang mee en doen het prima zonder water. De Leafies zijn geïnspireerd op de organische vormen van bloemen en planten en uitgevoerd in dun metaal. Je kunt ze neerleggen, ophangen of in een potje met zand steken. Ze komen tot leven als je de blaadjes buigt en vouwt in de gewenste vorm. Waar een bos bloemen zorgt voor tijdelijke vreugde, zorgen Leafies voor een blijvende herinnering. Neem geen blad voor de mond, maar zeg het met Leafies!

Verkoopinformatie
Het Lichtpuntje is verkrijgbaar voor € 23,90 in de kleuren zwart, groen en wit. Bij de Leafies kun je kiezen uit 8 verschillende blaadjes in de kleuren geel, oranje, brons, groen en roest. Als je het gewenste design hebt geselecteerd, voeg je een kaart toe met een persoonlijke bericht en kies je een kraft-papieren potje met vulmateriaal. De Leafies zijn verkrijgbaar vanaf € 23,90 per set (incl. verzenden).

Over LEAFIES
Met LEAFIES heeft ontwerper Jan Willem van Elten een laagdrempelige manier gevonden om iemand op afstand te laten weten dat je aan hem/haar denkt. Wil jij je collega feliciteren, je moeder bedanken of een vriend laten weten dat je hem mist? Bij LEAFIES is voor alle momenten een passend cadeau te vinden. De stijlvolle blaadjes, het nostalgische ZAND-kasteel en het lichtpuntje heeft Jan Willem ontworpen om mensen op afstand met elkaar te verbinden. Met het versturen van de cadeaus maak je een lief gebaar en creëer je een blijvende herinnering. Bekijk het assortiment en bestel via www.leafies.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *