Laat je betoveren door de aquarel illustraties van PaperTales Design

In onze gehaaste samenleving is het fijn om je af en toe te kunnen afsluiten voor alle prikkels. De handgemaakte aquarellen van PaperTales Design zorgen voor rust in huis én in je hoofd. Het gebruik van aquarelverf geeft de illustraties een romantische uitstraling. Een geweldige blikvanger voor je interieur en/of een verwennerij door de brievenbus. Welke illustratie verovert jouw hart?

“Pluk de dag en geniet van de mooie dingen in het leven”, dat is het motto van illustrator Sabine Vrijhoef-Welten. Met PaperTales Design weet ze alledaagse momenten te vangen en om te zetten in handgeschilderde illustraties. Je vindt de illustraties terug op o.a. wandbordjes, servies, posters en kaarten.

Wat is een PaperTale?
PaperTales zijn dromerige aquarel illustraties, waarmee Sabine een moment of gevoel op papier probeert te vangen. Voor wandtegeltjes en serviesgoed wordt de print ingebakken in porselein en afgebakken in een keramiekoven. Hierdoor ontstaat er een ijzersterk product dat tegen een stootje kan en zelfs vaatwasserbestendig is! Zo komen de illustraties niet alleen tot hun recht als decoratie, maar ook als gebruiksvoorwerp. Doordat Sabine het hele proces van A tot Z in de hand heeft zijn de producten officieel ‘hand made’.

Wandtegels en serviesgoed
Sabine’s voorliefde voor lekker eten en haar liefde voor bloemen dienen als inspiratiebron voor vele creaties. De illustraties zijn o.a. te vinden op wandtegeltjes en serviesgoed. Haal de natuur in huis en hang een tulp of papaver tegeltje aan de wand, serveer wat lekkers bij de koffie op de macaron schaaltjes en schenk water in stijl uit het blauw/witte servies met pauwen en bloemen. De waterkan en bordjes sluiten perfect op elkaar aan en geven de eettafel een sfeervolle touch. Ben je uitgegeten? Gebruik de karaf dan voor een bos bloemen om dagelijks te genieten van je pronkstuk. PaperTales Design heeft ook alle ingrediënten in huis voor een vleugje ‘Middellandse Zee’. Creëer een Mediterrane sfeer met bordjes waarop rode kreeften en frisse citroenen de hoofdrol spelen. Of gebruik schaaltjes met illustraties van verse olijven en sappige vijgen als aankleding op je borrelplank.

Papierwaren
Verras je dierbaren met een persoonlijke boodschap op papier. Met het grote assortiment van PaperTales Design is er voor elke gelegenheid een passend kaartje te vinden. Feliciteer aanstaande ouders met een aquarel van een ooievaar of verras een jarige met een feestvarken of berenknuffel. En wie wordt er niet gelukkig van bloemen door de brievenbus? Van zonnebloem tot anemoon en van tulp tot papaver, de bloemen van PaperTales Design hebben geen water nodig en staan altijd in bloei. Er is ook een DIY bloemen wenskaart waarbij je zelf de bloemen knipt uit een knipvel en zo een boeketje verstuurt met 5 handgeschilderde aquarel bloemen. Vind je de kaarten te mooi om op te sturen? Plaats ze dan in een kaarthouder op het dressoir of hang ze aan de muur. Zo kun je er dagelijks van genieten.

Over PaperTales Design
Illustrator Sabine Vrijhoef-Welten is de eigenaar van PaperTales Design. Sabine is opgeleid als onderzoeker maar in 2019 verruilde ze haar werkplek in het laboratorium in voor een plek aan de tekentafel. Zonder creatieve opleiding maar met creatief bloed, leert ze zichzelf met aquarel schilderen. Het aquarel veroverde Sabine’s hart door haar transparantie en veelzijdigheid. Haar oog voor detail zie je terug in de verfijnde illustraties, die met liefde en aandacht worden geschilderd. De aquarellen zijn verkrijgbaar op kaarten, posters, schrijfwaren en decoratieve producten zoals wandbordjes en wandtegels. Een feestje om te geven én krijgen. Bekijk de collectie op www.papertalesdesign.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *