Hoezenwalhalla voor babymeubilair zorgt voor blije gezinnen

Boost in een handomdraai je auto-, kinder- en wipstoel met een hoes van Ukje. Met de hoezen van het lifestylemerk geef je het meubel een nieuwe frisse look en feel en draag je ook nog eens bij aan een duurzamere wereld. Een hoes om iedere A-merk stoeltje zorgt voor blije gezichten. Ukje noemt dat For Happy Families en daarmee wordt niet alleen het tevreden gevoel over de hoes in het gezinsleven bedoelt, maar ook de financiële steun aan gezinnen in binnen- en buitenland.

Voor kleine ukjes
Een afneembare en wasbare hoes van Ukje is dé perfecte manier om kindermeubels lang in nette staat te houden. Hierdoor ziet een tweedehands kinder-, auto- of wipstoel er weer uit als nieuw. Ook kun je aan de hand van een verrassend designs de meubels perfect stijlen bij je interieur. Kies van de A-merken Maxi-Cosi, Stokke, BabyBjörn, Cybex, Hauck en 4Moms het juiste model hoes voor een perfecte pasvorm en ga voor een leuk printje of kleurrijke stof waarmee je de stoel beschermt tegen vlekken. Op deze manier geef je de meubels een tweede leven én een nieuwe look. Een hoes is niet alleen handig en stijlvol, maar ook milieubewust. Of je nu een stoel leent, een tweedehands exemplaar op de kop tikt of een nieuwe uitzet aanschaft, een Ukje hoes is áltijd een goed idee.

For Happy Families
Door de hoezen van Ukje gaan babymeubels veel langer mee. Het scheelt materiaal én plastic. Zo heeft de nieuwe generatie ukjes ook een mooie wereld om van te genieten. For Happy Families, in this ánd next generations. Ukje eigenaresse Sifra Geijtenbeek vertelt: “Ons motto is: For Happy Families! Dit doen wij met de verkoop van onze hoezen, maar ook met financiële steun aan gezinnen die een lastige tijd doormaken. Wij doneren 20% van onze winst aan goede doelen, zoals de Kindervoedselbank, het Ronald McDonald Huis en via Compassion een onderwijsproject in Peru.”

Circulair Ukje
De hoezen worden handgemaakt in Europa, tegen goede voorwaarden en een eerlijk loon. Bovendien is de stof van perfecte kwaliteit. Zo goed, dat de hoezen als ze niet meer worden gebruikt in het gezin, door Ukje gerecycled worden. “We gebruiken de stof om vilt te maken. Het vilt wordt vervolgens door ons verwerkt in nieuwe producten zoals luiertassen”, vertelt Sifra. Op deze manier wordt er minder katoen weggegooid en draagt iedereen een steentje bij aan een groener milieu.

Creëer je eigen stijl
Naast duurzaam en praktisch zijn de hoezen van Ukje een lust voor het oog. In een mum van tijd geef je met een hoes of voetenzak een hele andere look aan het kindermeubel. Of je nu gaat voor vrolijke dierenprints voor je Tripp Trapp stoel of kiest voor een wafelstof om je Babybjörn te beschermen. Vanwege de vele designs, kleuren en stoffen is er voor elk Ukje een mooie hoes te vinden.

Over Ukje
In 2010 werd eigenaresse Sifra Geijtenbeek moeder en naaide een hoes voor om de 3de-hands wipstoel. De hoes was niet alleen mooi en makkelijk, maar bovenal te wassen en dus knoeibestendig. Deze hoes werd het startpunt van lifestylmerk Ukje. Na de wipstoelhoes kwamen er o.a. hoezen voor de newborn, kinderstoel, voetenzak en autostoel. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een hoezenwalhalla voor babymeubilair. Het doel is Happy Family’s: een makkelijker, mooier én groener gezinsleven. Sifra droomt ervan om in 2030 2 miljoen Happy Families blij te kunnen maken. Niet alleen de klanten, maar ook de gezinnen die een lastige tijd doormaken. Bekijk de collectie op www.ukje.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *