Gem Interior opent haar deuren: edelstenen en eyecatchers voor elk interieur

TILBURG – Op 12 juli is Gem Interior, de webwinkel voor edelstenen en interieuritems, geopend. In een tijd waarin we in een stroomversnelling prikkels verwerken uit onze omgeving, is het belangrijk om écht thuis te komen. Met de producten van Gem Interior kan jij thuis opladen en ben je weer klaar voor een nieuwe dag. In de shop vind je edelstenen, kristallen en mineralen van hoge kwaliteit die stuk voor stuk door mij uitgezocht zijn.

Met Gem Interior’s edelstenen en kristallen van over de hele wereld breng je jezelf én jouw huis weer in balans.

Gevarieerd aanbod aan unieke edelstenen
Of je nu edelstenen begint te ontdekken of jouw interieur graag een boost wilt geven, Gem Interior heeft een uitgebreid assortiment aan prachtige edelstenen voor elk type collectie. Gem Interior biedt unieke producten die echte eye-catchers zijn voor jouw huis, zoals edelstenen in de vorm van sculpturen. Deze producten zijn stuk voor stuk uitgezocht en komen van gerenommeerde leveranciers.

Over Gem Interior
Gem Interior is opgericht door Sharon Haans. Al jaren heeft ze een passie voor het vinden van de juiste edelstenen en het combineren van edelstenen met interieur. Ze koos ervoor om haar passie te volgen en een eigen onderneming te starten. Zo ontstond de webwinkel Gem Interior. Edelstenen fleuren onze wereld op met hun boeiende kleuren, zeldzaamheid en unieke oorsprong. Met Gem Interior wil ze haar passie voor edelstenen delen en meer kleur, sfeer en kracht in jouw huis aanbrengen.

Ga op ontdekkingsreis bij Gem Interior

www.geminterior.nl

Vragen? Stuur een berichtje naar info@geminterior.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *