Ga voor blauw met de stijlvolle Storage Boxen van Dutch Design Brand

Voor de nieuwe Storage Boxen heeft Dutch Design Brand zich laten inspireren door blauwtinten. Kies voor de sierlijke Royal Dutch Storage Box met Delfts blauwe tegeltjes of berg je spullen stijlvol op in de stoere Port of Rotterdam Storage Box. Met de blauwe opbergers zorg je voor rust en frisheid in huis én geef je de kamer een verrassend effect.

De kleur blauw wordt geassocieerd met de helderblauwe lucht en een diepblauwe oceaan en roept een gevoel van vrijheid en ontspanning op. Niet zo gek dus dat Dutch Design Brand voor de nieuwe Storage Boxen heeft gekozen voor blauw. Hiermee haal je de rust in huis én berg je alle spullen stijlvol op.

Port of Rotterdam Storage Box
De een kiest voor behang of verf in een opvallende tint, de ander houdt de basis liever neutraal en knalt met accessoires. Je kunt deze tijdloze accentkleur mooi combineren met wit, grijs, zwart of bruin. Vanwege het ruimtelijke effect haal je met blauw meer ruimte in huis en creëer je een ontspannen sfeer. De Port of Rotterdam Storage Box is een ideale blikvanger om je interieur mee te boosten. Laat deze kolossale container bijvoorbeeld aanmeren in de werkkamer. De robuuste uitstraling geeft een stoer effect aan je kantoor en de blauwe kleur zorgt voor een relaxte werksfeer. De Storage Box is net zo stevig als een container en heeft, met een formaat van 38,9 x 31,3 x 20,6 cm, genoeg ruimte om al je spullen in op te slaan. Een handige én stijlvolle accessoire die de look en feel van elke ruimte opfleurt.

Royal Dutch Storage Box
De print op de Royal Dutch Storage Box neemt je mee terug naar de Gouden Eeuw. De tijd waarin de VOC het Chinese porselein in Nederland introduceerde en bij ons het Delfts blauw ontstond. De kenmerkende blauwe en nog altijd populaire schilderingen vinden we terug op allerlei aardewerk. Dutch Design Brand heeft de Oer-Hollandse tegeltjes gebruikt als inspiratiebron en komt met een versie 2.0. Op dit Delfts blauwe design fladderen vogels en vlinders over de tegels en komen bloemen uit hun knop. De donkerblauwe deksel met gouden details maakt het af en geeft de box een mooie chique uitstraling. Door de neutrale kleuren brengt de box een serene en relaxte sfeer in huis.

Dutch Design Storage Box
Een doos om spullen in op te bergen saai? Niet die van Dutch Design Brand! Het designmerk geeft opruimen een compleet nieuwe betekenis. De boxen zijn niet alleen praktisch, maar boosten ook je interieur. Een Storage Box bestaat uit een doos van FSC gecertificeerd karton die je vouwt en gemakkelijk omtovert in een handige opberger. Ze zijn er in vele variaties, waardoor er altijd een juiste match te vinden is. Het verpakken en verzendklaar maken van de dozen gebeurt in een sociale werkplaats in Amsterdam. De Port of Rotterdam en de Royal Dutch zijn verkrijgbaar als Classic Storage Box voor € 19,95. De Royal Dutch Storage opberger is er ook als Medium (2-pack € 29,95) en Small (2-pack € 24,95) variant. De Dutch Design Storage Boxen zijn te koop via www.dutchdesignbrand.com of een van de andere verkooppunten.

Over Dutch Design Brand
Aangemoedigd door het succes van de Dutch Design Chair gingen de ondernemers Tim Várdy en Suzan Bergman aan de slag met een complete lijn innovatieve producten van karton. Zo ontstond Dutch Design Brand. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Voorbeelden hiervan zijn de trendy kartonnen krukjes, whiteboards en tegeltjes voor aan de muur. Ook de Storage Boxen sluiten hier perfect op aan en zijn een schot in de roos. Met keuze uit meer dan 20 designs is er voor elke ruimte een passende blikvanger te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *