Dutch Design Brand presenteert nieuwe formaten Storage Boxen

Lifestylemerk Dutch Design Brand heeft goed nieuws voor alle fans van de kleurrijke Storage Boxen. Naast het grote formaat lanceert het merk de opbergers in twee kleinere formaten. Zo haal je voortaan een complete set in huis om alle rondslingerende spullen stijlvol in op te bergen.

De Storage Boxen Books, Botanical, Art of Nature en Flowers zijn vanaf nu verkrijgbaar in drie formaten. De handige opbergers van Dutch Design Brand helpen je het dagelijks leven beter te organiseren én zorgen daarnaast voor een geweldige blikvanger in huis. Opgeruimd staat netjes!

Modern met een vleugje nostalgie
Ben jij gek op de stillevens van de grote meesters uit de Gouden Eeuw of droom jij al je hele leven van een mooie antieke boekenkast? Dan vallen de Books en Flowers Storage Box vast goed in de smaak. Met de boekenprint op de Books Storage Box tover je de kamer om tot een levensechte bibliotheek en met de Flowers Storage Box blaas je een romantische klassieker nieuw leven in. De designs zijn perfect met elkaar te combineren en komen zowel in een klassiek als modern interieur perfect tot hun recht. Gebruik de smalle opberger als pennenbak op je bureau, de medium doos voor je tijdschriften en de grootste box om hobbyspullen stijlvol in op te bergen.

Back to Nature
Kun jij genieten van de flora en fauna en word je gelukkig van rust in huis. Dan zijn de Botanical Storage Box en de Art of Nature Storage Box een perfecte match. Deze prints laten je genieten van het moois uit de natuur en zorgen voor orde in huis. Op de Art of Nature Storage Box kwetteren de felgekleurde kolibries er vrolijk op los en op de Botanical Storage Box staan de exotische bloemen het hele jaar in bloei. Hiermee haal je een fijne botanische sfeer in huis en maak je van opruimen een feest. De kleine versie is handig in de badkamer voor je make-up en toiletspulletjes of in de keuken om je kruidenpotjes in op te bergen. De medium opberger is een ideaal formaat om handschoenen en sjaals in op te bergen en de grote storage box voor het rondslingerende speelgoed van de kids. Heb je dozen nodig in meerdere formaten? Dan gebruik je ze gewoon allemaal. Door de 3 formaten op elkaar te stapelen geef je ook nog eens een speelse twist aan de ruimte.

Verkoopinformatie
Of je nu houdt van modern en kleurrijk, robuust en stoer of naturel en klassiek, voor iedereen is er een leuke print te vinden. De prints en formaten zorgen voor een eyecatcher in huis en zijn onderling goed met elkaar combineren. De boxen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en worden volledig in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het verpakken en verzendklaar maken van de boxen gebeurd in een sociale werkplaats in Amsterdam. De boxen zijn verkrijgbaar in 3 formaten, worden geleverd in een mooie designverpakking en zijn te koop via www.dutchdesignbrand.com of bij een van de andere verkooppunten.

  • Small (27,8 x 20,6 x 14 cm) – verkoopprijs van € 24,95 (per set van 2 stuks)
  • Medium (33,2 x 24,2 x 16,5 cm) – verkoopprijs van € 29,95 (per set van 2 stuks)
  • Classic (38,9 x 31,3 x 20,6 cm) – verkoopprijs van € 18,95 (per stuk)

Over Dutch Design Brand
Aangemoedigd door het succes van de Dutch Design Chair gingen de ondernemers Tim Várdy en Suzan Bergman aan de slag met een complete lijn innovatieve producten van karton. Zo ontstond Dutch Design Brand. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Voorbeelden hiervan zijn de trendy kartonnen krukjes, whiteboards en tegeltjes voor aan de muur. Ook de Storage Boxen sluiten hier perfect op aan en zijn een schot in de roos. Met keuze uit meer dan 20 designs is er voor elke ruimte een passende blikvanger te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *