De trendkleuren voor je interieur deze lente

De winter is (bijna) voorbij en het kriebelt om je interieur weer op te frissen met nieuwe kleuren. Interieurstyliste Joni van Studio Joni geeft je dé tips op het gebied van kleur waarmee jij deze lente fris van start kunt gaan. Ontdek wat prachtige pastelkleuren, warme neutrals en de verrassende kleur mauve met je ruimte kunnen doen.

Frisse pastelkleuren en warme neutrals

Het oneindige palet van pastelkleuren moet je wel inspiratie geven om de frisheid van de lente in huis te halen. Kies voor een prachtige perzikkleur of ga voor een lichte aardbeienkleur. Het leuke aan pastelkleuren is dat ze goed met elkaar te combineren zijn vanwege hun zachte uitstraling. Ook kun je pastelkleuren goed combineren met neutrale kleuren zoals steen- en zandtinten.

Ken je de trendkleur mauve al?

Wellicht heb je er nog nooit van gehoord, maar mauve is een officiële naam voor de kleur die ergens licht tussen lila en grijs zit. Je hebt ze in verschillende verhoudingen, de ene wat grijzer dan de ander, en het is een prachtige kleur om kleur in je woning aan te brengen die niet op je afkomt.

Super handig: kleurtesters

Heb je een of meerdere kleuren op het oog? Hoe het licht op de kleur valt in je ruimte bepaalt hoe hij overkomt. Test daarom altijd je kleuren eerst op de muur of op een los stukje karton. Op deze manier weet je zeker hoe jouw gekozen kleur(en) overkomen in jouw ruimte en hoef je een wand niet opnieuw te schilderen na teleurstelling. Kleurtesters zijn verkrijgbaar van verschillende merken en bij verschillende aanbieders. Bij online aanbieders kun je vaak iedere kleur kiezen en een verfsample laten maken.

 “Bij Studio Joni ga ik altijd op zoek naar het wow-gevoel voor je ruimte.” – Joni van Studio Joni

Kleurplan en interieuradvies op maat

Kan je hulp gebruiken bij het bepalen van de kleuren voor jouw interieur? Of vind je het spannend of kleuren wel goed matchen met de rest van je interieur? Studio Joni is expert op het gebied van interieur en kleuren. Joni kijkt graag met je mee en zorgt dat de kleuren die je kiest voor de ruimte perfect op elkaar afgestemd zijn. In de vorm van een spannend contrast of juist als ton-sur-ton waar je kan variëren met verschillende materialen die dezelfde kleurtoon hebben, zoals verf in combinatie met behang.

Benieuwd wat Studio Joni voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op de website via www.studio-joni.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *