Buitenlamp trends voor 2024

De nieuwste buitenlampen voor u geselecteerd:

Het nieuwe jaar 2024 staat alweer voor de deur. Fabrikanten van buitenlampen introduceren nieuwe modellen en collecties. TuinExtra is al meer dan 25 jaar actief in buitenverlichting en deelt graag met u de laatste trends en nieuwe modellen wandlampen voor buiten.

Tip 1: Beamy Royal Botania antraciet

Royal Botania maakt al vele jaren de wandlamp Beamy. Deze populaire buitenlamp was er altijd in een Beamy zink en Beamy verouderd messing uitvoering. Nieuw zijn deze 2 Beamy wandlampen gemaakt van aluminium. Het aluminium wordt gepoedercoat in antracietgrijs of in wit. TuinExtra levert de Beamy wandlampen met gratis LED-lichtbron. 

 Beamy royal botania aluminium antraciet tuinextra kaatsheuvel buitenlampen 

  

Tip 2: Wandlamp Metro en Echo Deco

De ronde Metro en de vierkante Echo zijn er nu ook met een leuk verlicht randje onderaan het armatuur. Dit geeft deze buitenlamp net een extra speelse lichteffect. De lamp is gemaakt van aluminium en grafietgrijs gepoedercoat.
 

 

Tip 3: Buitenlamp Duo zink of koper

De Duo is een veel toegepaste wandlamp welke naar beneden en naar boven licht geeft. De ‘flapjes’ aan de binnenzijde zijn verstelbaar, zo kunt u zelf na montage de breedte van de lichtbundel bepalen. De led is ingebouwd en geeft warmwit licht in de lichtkleur 2700 kelvin. TuinExtra heeft nu naast een antraciet, zwart en witte Duo ook een Duo met een koperen of met een zinken kapje.

 

 

Tip 4: Conteak buitenlamp beton in vele kleuren

De buitenlamp Conteak is gemaakt van gegoten beton. Dit geeft deze buitenlamp een stoer en natuurlijk karakter. U kunt kiezen uit vele kleuren, er is altijd een kleur welke past bij u huis. De lamp geeft naar boven en naar benden licht. 
 

  

 

Tip 5: Roger Pradier Plemo

Roger Pradier maakt al vele jaren buitenlampen. De kwaliteit is zo goed dat ze 25 jaar garantie geven op alle buitenlampen! Nieuw zijn de Plemo 1 en de Plemo 2. De Plemo 1 geeft alleen naar benden licht, de Plemo 2 geeft naar boven en beneden licht.  De Plemo is gemaakt van aluminium en leverbaar in tiertallen kleuren. Het leuke aan de Plemo is het verwisselbare front, u kunt dus kiezen voor een kleur front welke verschilt van de kleur van het frame. Maar ook een buitenlamp Plemo geheel in 1 kleur is mogelijk natuurlijk.

  

 

Buitenlampen webshop en showroom in Kaatsheuvel:

TuinExtra is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting. We voeren alle erkende merken zoals Royal Botania, Frezoli, Roger Pradier, Bega, Gardd, Albert Leuchten, ArtdeLight, enz. Maar ook eigen import en productie. Kortom een uniek assortiment buitenlampen.  U kunt deze buitenlampen bestellen in onze webshop maar u bent ook van harte welkom in de showroom in Kaatsheuvel. Hier treft u honderden buitenlampen werkend aan, maar ook gratis lichtadvies voor uw huis of tuin is mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.tuinextra.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *