Brei jezelf warm met Zijdewinkel

Brrr, koud! En met de huidige gasprijzen geef je de verwarming ook niet zomaar een slinger omhoog. Gelukkig heeft Zijdewinkel dé oplossing: Brei jezelf warm. Onder het mom van #gasuitwolaan tipt deze zijdespecialist de mogelijkheid om met DIY-pakketten kosten te besparen op de energierekening en tóch warm blijven. Brei bijvoorbeeld een woondeken en kruip gezellig met het gezin onder de warme wol.

#Gasuitwolaan
Bij Zijdewinkel weten ze hoe je winterse dagen warm en knus kunt doorkomen. Je wordt warm door zelf creatief aan de slag te gaan en blijft ook warm door het resultaat van je eigen DIY project. Sarah Ruijter, eigenaresse van Zijdewinkel, verkoopt namelijk niet alleen zijden producten maar ook warme lontwol. Hiermee brei je voor ieder familielid een heerlijk warme woondeken van 2 kilo. Zo blijft het hele huishouden warm zonder extra kosten te hoeven maken. “Misschien wordt breien zelfs wel je nieuwe hobby. We hebben (lont)wol in vele kleuren, waarmee je een grote deken van ca. 180 x 80 cm kunt maken. Een ontspannen bezigheid mét als prachtig eindresultaat: een warme én zelfgemaakte plaid. Ideaal voor op de bank of om te gebruiken als bedsprei”, vertelt Sarah.

Samen breien
Creatief aan de slag met XXL lontwol werkt heel ontspannend en is leuk, zeker om samen met familie te doen. Zijdewinkel heeft een ruime keuze aan kleuren en materialen; zo is er biologisch geverfde wol vanaf 50 gram tot een bump van 4.5 – 5 kilo en er is ongeverfde, natuurlijke lontwol van 250 gram tot 10 kilo. Deel zo’n bump wol met vriendinnen en maak er een gezellig avondje van mét een groots resultaat; van een warme sjaal tot woondeken en van een bedsprei tot luxe kussen. Kom maar op met die koude wintermaanden!

Do-It-Yourself
Brei voor of met de hele familie met de XXL lontwol en ontdek de vele voordelen van natuurlijke wol. Het diervriendelijke product is heerlijk warm en heeft vele mogelijkheden, waar Zijdewinkel al sinds 1982 inspiratie voor geeft met onder andere video tutorials en DIY-pakketten. Naast het kant-en-klare pakket ‘woondeken met 2 kilo wol’ zijn er andere uitdagingen. Ga aan de slag met het breien van een babykrib, een houten krukje of kattenmand van lontwol. Mocht je liever niet willen breien met wol, dan is vilten ook een mogelijkheid. Maak bijvoorbeeld zelf een vilten sjaal. Alle DIY pakketten zijn zo samengesteld dat je direct aan de slag kunt. Ze worden geleverd inclusief materialen, gereedschappen, patroon en video.

Over Zijdewinkel.nl
Zijdewinkel is onderdeel van ZIJDAR Natural Silk, een groothandel in zijden stoffen. Het is dé specialist van Nederland en België op het gebied van zijde. Al ruim 40 jaar deelt de organisatie alles rondom zijde, zodat iedereen weet dat het een uniek product is met fantastische eigenschappen om het leven mooier en gezonder te maken. Sinds 2013 runt Sarah Ruijter als tweede generatie dit familiebedrijf. Naast groothandel, webshop en fysieke winkel in Heemskerk, is er een digitaal ZIJDE-Museum, atelier en worden er workshops georganiseerd. Deze kun je ook online volgen op www.zijdar.nl in de ZIJDAR Society en op ZIJDAR YouTube. Kortom; een walhalla voor fans van zijde, natuurlijke stoffen en creatieve materialen! Meer informatie over zijde en DIY-pakketten vind je op www.zijdewinkel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *