Bomen kappen of snoeien?

Boomonderhoud, bomen kappen, boomverzorging

Bomen kappen of moet ie nodig specialistisch verzorgd worden? Of wil je het tuinonderhoud uitbesteden? Dan ga je op zoek naar een betrouwbaar adres. Timberman Boom en Landschap, gevestigd in Veendam is zo’n bedrijf. Een jong bedrijf met als specialisatie: bomen. De echte boomspecialist voor Groningen, Drenthe en Friesland. Hun gediplomeerde en gecertificeerde teamleden snoeien en kappen vakkundig bomen. Door gebruik van professionele klimtechnieken, kunnen zij elke boom gecontroleerd vellen.

Groene dienstverlening

Niet enkel zijn ze gespecialiseerd in het kappen en onderhouden van bomen, maar ook in alle aspecten die met groen en natuur te maken hebben. Ze staan klaar voor iedere groene vraag. Dit bedrijf biedt bovendien totale groene dienstverlening. Van boomverzorging, tuinaanleg tot tuinonderhoud tot alles wat met buiten te maken heeft.

Kan iedereen er terecht?

Ja zeker! Zowel voor overheid, particulieren en zorgboerderijen verrichten ze groene werkzaamheden. Op iedere denkbare locatie is de Timberman inzetbaar. Ze bekijken eerst de locatie en groenvraag zodat ze de beste werkmethode als oplossing kunnen bieden. Bespreken dan de termijn en ontvang je een vrijblijvende offerte.

Tuinontwerp

Je eigen tuin ontworpen en aangelegd door vakmensen. Wat de wensen ook zijn, zij zorgen voor een goed tuinontwerp dat aansluit op de verwachtingen. Evenals dat de gewenste tuin vakkundig wordt aangelegd. Inclusief goede nazorg. Hun doelstelling is, een tuin waarin je je buiten thuis voelt. Ingericht naar eigen wens en persoonlijke smaak.

Tuinonderhoud

Wil je maximaal genieten van je tuin, zonder daar zelf veel werk van te hebben? Het uitbesteden van het tuinonderhoud is een uitkomst wanneer je geen groene vingers hebt. Evenals bij gebrek aan kennis, weinig tijd of lichamelijke beperkingen bieden zij de oplossing.

Verstand van groene zaken

Ieder seizoen heeft een ander soort tuinonderhoud en materialen nodig. De medewerkers van Timberman hebben verstand van groene zaken. Die weten voor ieder jaargetijde wat er nodig is om de tuin in de juiste staat te krijgen en ook om dit te behouden. De tuinman en tuinvrouw van Timberman Boom en Landschap neemt het onderhoudswerk graag van je over. 

Ontzorgen

Ze ontzorgen, je hoeft alleen nog maar te genieten van een gezonde tuin. Geen omkijken naar, het zware werk wordt uit handen genomen. Ze laten de tuin of buitenruimte er het hele jaar piekfijn en verzorgd uitzien. Dat is hovenieren met liefde voor de natuur.

Onderhoud voor bedrijven

Naast dat zij de tuin onderhouden van particulieren doen ze dit ook voor bedrijven. Denk aan de tuin bij een bedrijfspand, parkeerplaats, grote bloembakken of een binnentuin. Het visitekaartje van het bedrijfspand. De medewerkers van Timberman Boom en Landschap komen op afspraak langs om de tuin bij het bedrijf te onderhouden. Op deze manier ziet de tuin, parkeerplaats of de plantenbakken er het hele jaar representatief uit.

Complete groene dienstverlening

Timberman Boom en Landschap is creatief, praktisch, ambitieus en  daarbij altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op tuingebied. Het bedrijf werkt met vakkundig en diplomeerd personeel. Bovendien maken ze gebruik van duurzame materialen van topkwaliteit. Ze gebruiken korte lijnen en werken waar mogelijk kostenbesparend. Dit alles met gevoel voor mens en natuur.

 
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *