Back to Nature met de Classic Storage Boxen van Dutch Design Brand

Ben jij gefascineerd door Afrika en staat een safari hoog op jouw bucketlist? Of geniet jij juist van het Nederlandse landschap met zijn prachtige duinen en vogels? Dan passen deze Storage Boxen van Dutch Design Brand perfect bij jou. In samenwerking met Hanne Hansen brengt het merk nieuwe prints die zorgen voor een trendy én opgeruimde look.

Maak kennis met de nieuwe Storage Boxen van Dutch Design Brand. Met Tiger Tiger en Giraffes breng je een vleugje Afrika naar Nederland en de Texel Dunes en Winter Robins zorgen voor een Waddeneiland gevoel thuis op de bank.

Tiger Tiger en Giraffes
Als je denkt aan Afrika, denk je aan giraffen en tijgers. Ga met Dutch Design Brand mee op een safari en breng de Afrikaanse Savanne tot leven met de Tiger Tiger Storage Box en de Giraffes Storage Box. De naam van de Tiger Tiger Box is gebaseerd op het bekende gedicht ‘The Tyger’ van de Engelse dichter William Blake. Geniet van de rustige kleuren en accenten van deze dieren in het wild. Het naturel op bruin kraft geeft de dozen een natuurlijk uiterlijk. In combinatie met de organische en ronde vormen zorgt dit voor een stukje Afrika in huis. De minimalistische en strakke lijnen van de nieuwsgierige giraffen en tijgers komen perfect tot hun recht in een modern interieur. Het design sluit naadloos aan bij de dierenprint trend van tegenwoordig. Mix en match de boxen met elkaar om de Safari beleving compleet te maken.

Winter Robins en Texel Dunes
Met Winter Robins en Texel Dunes haal je buiten naar binnen en geniet je van de krachtige elementen van de natuur. Op de boxen staan naast Nederlandse vogels ook het landschap en de verandering van de seizoenen centraal. De Winter Robins Storage Box zorgt voor een winters tafereeltje waarbij de Roodborstjes sierlijk dansen op de besneeuwde takjes. De box roept een nostalgisch en warm gevoel op. Terwijl jij warm op de bank zit, geniet je van de vogels die druk in de weer zijn op zoek naar eten. De Texel Dunes Storage Box laat je het voorjaar beleven. De print neemt je mee naar het Texelse duingebied waar de meeuwen rondvliegen en het gras heen en weer danst op de wind. Maak een strandwandeling, geniet van het geluid van de zee en laat de wind spelen met je haren. Met de boxen brengt Dutch Design Brand de prints tot leven en wordt opruimen een feest!

Samenwerking met Hanne Hansen
Hanne Hansen werkt regelmatig voor Dutch Design Brand als productfotograaf. Omdat ze naast fotografe ook dessin-ontwerper is, heeft het lifestylemerk haar gevraagd voor het ontwerp van een nieuwe serie opbergboxen. Het ontwerp voor de Giraffes Storage Box is ontstaan aan de hand van foto’s in het Krugerpark en de Tiger Tiger print is geïnspireerd op een kunstwerk uit India. De foto van de Texel Dunes Box is genomen op Texel op een prachtige voorjaarsdag, terwijl de Winter Robins juist de gezelligheid van de winterse kou weergeeft.

Verkoopinformatie
De Storage Boxen van Dutch Design Brand zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het verpakken en verzendklaar maken van de dozen gebeurt in een sociale werkplaats in Amsterdam. De Texel Dunes en Winter Robins boxen kosten € 19,95. De Tiger Tiger en Giraffes boxen hebben een verkoopprijs van € 15,95. De producten zijn te koop via www.dutchdesignbrand.com of een van de andere verkooppunten.

Over Dutch Design Brand
Aangemoedigd door het succes van de Dutch Design Chair gingen de ondernemers Tim Várdy en Suzan Bergman aan de slag met een complete lijn innovatieve producten van karton. Zo ontstond Dutch Design Brand. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Voorbeelden hiervan zijn de trendy kartonnen krukjes, whiteboards en tegeltjes voor aan de muur. Ook de Storage Boxen sluiten hier perfect op aan en zijn een schot in de roos. Met keuze uit meer dan 20 designs is er voor elke ruimte een passende blikvanger te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *