Aftellen tot het nieuwe jaar met Gem’s Countdown giftboxen

Aftellen naar 2021 was nog nooit zo leuk met de Countdown Gift Boxen van Gem Interior.

GEM’S COUNTDOWN BOXEN 

Tel af tot het nieuwe jaar met de Gem’s Countdown box, inclusief 8 verrassingen op het gebied van edelstenen en interieur. Een perfect cadeau om te geven of zelf te krijgen. 

Met Gem’s countdown boxen ontdek je vanaf kerst iedere dag in een cadeauverpakking een luxe product van Gem Interior. Dé manier om de laatste 8 dagen van het jaar af te tellen en samen met je geliefden een speciaal moment te creëren. 

Alle pakketten in de countdown box zijn verpakt in een luxe verpakking, zodat je het op deze manier cadeau kan geven aan je geliefden of misschien wel aan jezelf. 

Vanaf 24 december opent de ontvanger elke dag een pakket uit de countdown box.

VOORDELEN

  • Prachtig verpakt en klaar om te geven 

  • 8 luxe cadeaus in 1

  • Gratis bezorging

GEM’S COUNTDOWN BOXEN 

De boxen zullen in maat M, L en XL vanaf half oktober te bestellen zijn. Vanaf dan zal de inhoud van de boxen bekend worden gemaakt en weet jij met welke Countdown Box je een geliefde of jezelf blij kan maken. Houd de website en socials goed in de gaten voor de laatste update.

Wat hoop jij terug te zien in de Countdown boxen? Vragen over de Countdown Boxen kunnen gestuurd worden naar info@geminterior.nl

Houd de socials van Gem Interior (@geminterior.nl) en de website www.geminterior.nl goed in de gaten voor de laatste updates!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *