DCWC Roundtable XXII – The Corona Edition

 

Persbericht

De Dutch Cyber Warfare Community is een online (LinkedIn) genootschap bestaande uit 2.200+ leden met een zeer diverse achtergrond, die allen werken, wensen te werken of zeer geinteresseerd zijn in het relatief nieuwe domein van digitale conflicten. DCWC organiseert minimaal drie netwerk evenementen per jaar; de zogeheten Roundtables. Dit zijn bijeenkomsten waar men de kans krijgt om andere geinteresseerden te treffen en zo de nationale samenwerking op het gebied van Cyber te vergemakkelijken en verstevigen.

Gezien het feit dat onze laatste fysieke bijeenkomst plaatsvond op 10 maart van dit jaar (in samenwerking met AFCEA.nl) en dat we geen mogelijkheid hebben om dit jaar nog een fysieke roundtable te houden hebben we besloten dat we “iets aparts” moesten gaan doen, en wel;

DCWC Roundtable XXII – The Corona Edition 

December 3rd,  7:00PM – 10:00PM Dutch local time (GMT/UTC+1) 

Massale bijeenkomsten van mensen zijn hier in Nederland nog steeds niet toegestaan, dus moesten we ook digitaal gaan. Maar je weet hoe we rollen: GA GROOT OF GA NAAR HUIS. We hebben onze koffers niet gepakt. In plaats daarvan namen we contact op met al onze internationale vrienden en vroegen ze om te komen spreken. Allemaal? Ja allemaal!

Op deze schitterende donderdagavond brengen we u een absolute bus vol met sprekers die internationaal bekend staan om hun expertise; stuk voor stuk gegarandeerd een absoluut genot om naar te luisteren. Elke spreker krijgt 10 minuten om te spreken over hun meest gepassioneerde cybergerelateerde onderwerp van dit moment. Tijdens dit evenement hoef je je niet te vervelen!

We zijn zo trots om op ons virtuele podium te hebben:

Zie ook de BIO op https://sites.google.com/site/dutchcyberwarfarecommunity/speakers-dec-3-2020

     Winn Schwartau            Old Hickory, Tennessee                      United States

     Richard Thieme             Minneapolis, Minnesota                     United States

     Richard Stiennon          Birmingham, Michigan                        United States

     Keir Giles                          Greater Oxford Area                            UK

     Jeffrey Bardin                 Half Moon Bay, California                   United States

     Paul de Souza                 Washington, District of Columbia     United States

     Bill Hagestad II               Afton, Minnesota                                  United States

     Arian J Evans                   Kansas City /Houston /Bozeman     United States         

     Brenno de Winter         Amsterdam                                              The Netherlands

 

Schrijf je nu gratis in en stel vragen tijdens de live streaming op Youtube!

De voertaal is ditmaal uiteraard “Amerikaans-Engels”

Inschrijflink: https://www.dcwc.nl/roundtables/dcwc-roundtable-xxii-the-corona-edition/

* Non-Commercie
DCWC hangt een strict non-commercieel karakter aan. Er zijn naar onze mening in de Cyber context diverse belangen gemoeid die commerciële belangen overstijgen, zoals vrije handel en algehele veiligheid. Discussies op dit gebied zijn gebaat bij overleg over de inhoud, en het is ons streven om deze discussies op gang te brengen voor algemeen nut. Hoewel we sponsoring door gelijkgestemde partijen niet per definitie uitsluiten, is DCWC een informele non-profit organisatie die al haar activiteiten uitvoert zonder betaling. Zowel onze staf als de sprekers op onze bijeenkomsten verzetten het werk zonder financiële vergoeding, en de locaties waar onze Roundtables gehouden worden, worden ons kosteloos aangeboden. Dit stelt ons in staat om zonder financiële middelen onze missie voort te zetten, en om op geen enkel moment een vergoeding te hoeven vragen aan onze leden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *