Youvia biedt perspectief in roerige tijden!

Youvia biedt perspectief in roerige tijden!

 

Amsterdam (Nederland), [11 maart] 2021 – Youvia (de grootste online marketing organisatie van Nederland), doet het net even wat anders in deze tijd. Juist nu er veel mensen thuis zitten zonder perspectief biedt Youvia juist een heel duidelijk perspectief. Een sollicitatie experience met daarbij mogelijk diezelfde dag een goed contract op zak! Youvia opent op donderdag 18 maart (Zwolle) en vrijdag 19 maart (Eindhoven) de deuren voor alle salestijgers die graag een functie als Accountmanagers New Sales willen vervullen.

Groei zorgt voor nieuwe kansen voor iedereen
“Youvia groeit en wil het MKB nog meer en beter gaan bedienen met uitstekende online marketing oplossingen. Daar hebben wij accountmanagers voor nodig die ons bedrijf nog meer future ready gaan maken en de combinatie van resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en expertise hoog in het vaandel hebben”, aldus Liselotte Waterbeek, Directeur HR bij Youvia.

Contract in 1 Dag
Commercieel directeur Zack Yaagoub vult aan: “Op deze dagen zijn alle geïnteresseerde nieuwe accountmanagers welkom voor het event: ‘Contract in 1 Dag!’. We heten iedereen hartelijk welkom en bieden een kijkje in de keuken van sales in combinatie met online marketing van Youvia. Kandidaten ontvangen een workshop sales pitchen, een Meet & Greet met de recruiter en een Youvia Assessment. Indien kandidaten geschikt zijn, ontvangen ze diezelfde dag nog van mij een uitstekend contract. Zo doen we dat bij Youvia”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *