Vakantiepark Mölke is het beste leerbedrijf van het jaar 2021/2022!

Vakantiepark Mölke is door de vakbond FNV Recreatie uitgeroepen tot Leerbedrijf Recreatie van het jaar 2021/2022. Deze award is enorme waardering voor de inzet die Mölke ieder jaar levert om talentvolle studenten op te leiden tot goede, toegewijde en breed georiënteerde specialisten in de recreatiebranche. De vakjury heeft voor Mölke gekozen omdat het vernieuwend en innovatief is. Medewerkers en stagiaires komen op de eerste plaats. Zij worden niet in hokjes geplaatst. Daarbij wordt er multidisciplinair gewerkt en opgeleid door leuk en slim te werken. Er word een heel pakket aan tools aangeboden om slim te werken.

De titel Leerbedrijf van het jaar 2021/2022 heeft Mölke op haar plek te danken aan deze toegewijde studenten, welke Mölke aandroegen als kandidaat voor de verkiezing. Tijdens de verkiezing, waarbij Mölke het opnam tegen bijna 40 recreatiebedrijven, lette de vakjury op een aantal verschillende aspecten bij het selecteren van een winnaar. Zo werd er onder andere gelet op een stimulerend werk– en leerklimaat, waarbij studenten hun grenzen kunnen verleggen en zichzelf overstijgen.

Ook de visie van het leerbedrijf werd beoordeeld, welke Vakantiepark Mölke helder voor ogen heeft. Leren bij Mölke daagt uit en maakt nieuwsgierig. Door studenten de mogelijkheid te bieden zich op verschillende afdelingen in het bedrijf te ontwikkelen, krijgen zij de kans om een helder beeld te vormen van hun (toekomstige) rol in de recreatiebranche. Studenten krijgen alle vertrouwen, begeleiding en (digitale) tools aangeboden die zij nodig hebben om zich te ontwikkelen tot een zelfverzekerd recreatietalent.

“We zijn erg blij en trots. Trots op onze medewerkers welke zich dagelijks inzetten om het bedrijf, onze stagiaires en ook zichzelf te verbeteren. Deze prijs is een waardering voor ons gehele team, want het team maakt mogelijk dat iedereen zich gesteund en vertrouwd voelt. De complimenten van de vakjury over het multidisciplinaire werken, waarbij medewerkers meerdere rollen op ons vakantiepark en in het partycentrum vervullen, geven ons team een boost om te blijven leren en ontwikkelen en dat gaan blijven we doen.” Aldus Rutger van de Maat, manager van Mölke.

Als Leerbedrijf van het jaar 2021/2022 hoopt Mölke tijdens het aankomende schooljaar veel aanstormend talent te mogen opleiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *