Proton Group zorgt voor de perfecte match

De wereld van de techniek is volop in ontwikkeling. De vraag naar technische mensen is enorm en blijft alleen maar groeien. Daarom is het belangrijk dat de juiste match gemaakt wordt tussen werkgever en werknemer. Proton Group B.V. helpt daarbij. Als uitzendbureau elektrotechniek staan wij klaar voor zowel werkgevers als werknemers.

Proton Group is al meer dan twintig jaar kenner in de sector techniek. Positiviteit staat bij ons voorop: we zitten vol drive en energie. Als uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het detacheren en uitzenden van technisch personeel. Bij ons werken vakspecialisten in sectoren als de installatietechniek, machinebouw en de elektrotechniek.

We zoeken continue naar enthousiaste collega’s die de juiste kennis in huis hebben. Bij ons staat een uitdagende baan voor je klaar, tegen een mooi salaris. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop, daarom helpen we je met coaching en opleiding. Zo ontwikkel jij je tot een topper in de techniek. Je werkt aan toffe projecten, als ZZP’er of in vast dienstverband, bij onze partners. Dat zijn vaak bedrijven met specialisaties en een bekende naam.

Als uitzendbureau elektrotechniek hebben wij diverse vacatures openstaan in de regio Eindhoven en daarbuiten. Denk aan beroepen als zelfstandig engineer/tekenaar, elektromonteur, installatiemonteur en loodgieter. Zowel werkgevers als werknemers kunnen een beroep op ons doen. Zo maken wij de perfecte technische matches.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *