IT Specialist InnSpire verdubbelt in omvang en verhuist naar nieuwe locatie

IT Specialist InnSpire heeft per 1 december 2022 een kantoor betrokken in Woerden. De verhuizing volgt op een zeer succesvolle periode waarin de omvang van de organisatie verdubbelde. “Met de ingebruikname van het pand in Woerden zetten we de volgende fase van de organisatie in” zegt Marcel Oostveen, Algemeen Directeur bij InnSpire.

Sinds de oprichting in 2017 helpt InnSpire zijn klanten bij de succesvolle totstandkoming van digitale transformaties. Wat begon met Agile Coaches en Scrum Masters groeide in de afgelopen jaren uit naar een veelzijdig pallet aan diensten. Wanneer je als organisatie ondersteuning zoekt bij het ontwikkelen en testen van software, de waarde van een (software)product wilt maximaliseren of (ontwikkel)teams beter wilt laten presteren ben je bij InnSpire ook aan het juiste adres. Opdrachtgevers zijn grote organisaties en scale-ups, waaronder fintechs, retailers, energie, overheid en banken/verzekeraars.

Cultuur als drijfveer

Centraal in de aanpak van InnSpire staan de professionals zelf. Marcel Oostveen: “We hebben een omgeving gecreëerd waarin lol-en-plezier voorop staat en we elkaar continu inspireren om een beter mens te worden….en een betere consultant natuurlijk. Dat het werkt blijkt wel uit de sensationele groei van de afgelopen 12 maanden waardoor we nu met ruim 50 collega’s naar Woerden verhuizen.”.

Diverse vormen van samenwerken

“Ook na de coronacrisis speelt thuiswerken voor veel van onze mensen een belangrijke rol bij de invulling van werk. Ook werken veel van onze medewerkers bij opdrachtgevers op locatie. Het kantoor heeft daarom een ruime opzet, waarbij diverse vormen van samenwerken optimaal worden gefaciliteerd”, zegt Alex Hoeksma, Business Manager bij InnSpire.

Klimaatneutraal

De keuze voor de locatie in Woerden was voor InnSpire volkomen logisch. “Ons nieuwe kantoor is nagenoeg klimaatneutraal, bevindt zich op een centrale locatie en is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto.”

Meer Informatie

Marcel Oostveen
Algemeen Directeur
+31 (0)85 080 50 07
marcel.oostveen@InnSpire.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *