Hello Professionals zet in op droombaan en zoekt 100 ict-ers

Naarden, 9 januari 2023 – IT-businesspartner Hello Professionals wist ondanks haar prille bestaan en de schaarste in de markt sinds 2021 met meer dan 180% te groeien in omzet. Sinds oprichting heeft het bedrijf de ambitie neergezet om het net even anders te doen in de markt. Daarbij staat de match op de juiste cultuurfit centraal bij het detacheren van IT-professionals. De afgelopen 2 jaar wist de onderneming al meer dan 200 succesvolle matches te maken tussen IT-professionals en opdrachtgevers. Voor 2023 wordt deze strategie gecontinueerd en zet daarnaast in op het vinden van dé droombaan voor IT-professionals. 

Zoektocht naar de IT-droombaan
In januari zal er een grote campagne hoor- en zichtbaar zijn met de inzet van billboards, radio en social media. Hiermee wil Hello Professionals in contact komen met die IT-professionals die op zoek zijn naar hun IT-droombaan. Door middel van een speciaal ontwikkeld assessment krijgen IT-professionals inzicht in niet alleen binnen welke bedrijfscultuur zij passen, maar ook waar hun IT-droombaan aan moet voldoen. De droombaan adviseurs maken vervolgens passende matches met de opdrachtgevers.  

Groei 
Ondanks de ambitie om het komende jaar verder te groeien moet de kwaliteit van de dienstverlening wel op orde blijven. “Wanneer je kwaliteit op de 1e plaats zet en alles wat je doet blijft toetsen met je kernwaarden, zal groei niet uitblijven” aldus Maarten Cobelens, algemeen directeur. Naast de ambitie om verder te groeien, wordt er volop ingezet op de ontwikkeling van de medewerkers. Hiervoor zijn er verschillende opleidingsprogramma’s beschikbaar die aansluiten bij de ambities van de IT-professionals.  

Krapte op de arbeidsmarkt is een kans 
De krapte op de arbeidsmarkt ziet Hello Professionals niet als een bedreiging, maar juist als een kans. Er zijn voldoende IT-professionals die nog niet op hun plek zitten door een mismatch. Met meer dan 76.000 IT-vacatures is het steeds lastiger voor werkzoekende om hieruit jouw droombaan te filteren. Te vaak wordt het belangrijkste onderdeel “bedrijfscultuur” onderbelicht waardoor te snelle uitstroom onvermijdelijk is. De IT-detacheerder uit Naarden ziet hier juist een belangrijke rol voor zichzelf weggelegd om tot een duurzame match te komen. 

Over Hello Professionals 
Hello Professionals is dé IT-businesspartner gespecialiseerd in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Zij adviseren en verbinden IT-vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen ze vanuit hun uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten. Ze detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met hun eigen cultuurassessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken zij het verschil.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *