Duurzaam partnerschap tussen Waterschap Vallei en Veluwe en Matchd

Detacheringsbureau Matchd uit Hoevelaken mag zich de nieuwe partner van Waterschap Vallei en Veluwe noemen. Via een aanbesteding ging het Waterschap op zoek naar een geschikte partij die hulp kan bieden bij het vinden van flexibele krachten. Matchd won de aanbesteding en biedt daarom kansen voor ZZP’ers en interimmers werkzaam in de techniek, communicatie, grondverwerving en juridische hoek. Een mooie samenwerking op het gebied van personeel én duurzaamheid!

 

Waterschap Vallei en Veluwe

Bij Waterschap Vallei en Veluwe zijn ruim 500 mensen aan het werk, die iedere dag werken aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen zij voor 1,1 miljoen mensen die wonen in een gebied verspreid over 37 gemeenten. Waterschap Vallei en Veluwe is werkzaam in de provincies Utrecht en Gelderland en het werkgebied ligt tussen de IJssel, Nederrijn, Utrechtse Heuvelrug en de Randmeren.

 

Vakspecialisten en duurzaamheid

Waterschap Vallei en Veluwe is voor de komende vier jaar op zoek naar diverse specialisten, die onder meer zullen werken aan veilige dijken en schoon en voldoende oppervlaktewater. Voor Matchd de uitgelezen kans om gepassioneerde vakspecialisten te vinden die – net als Waterschap Vallei en Veluwe – duurzaamheid, een circulaire economie en energieneutraliteit en warm hart toedragen. Matchd is verheugd om flexibele krachten te zoeken die staan te trappelen om te werken aan een duurzame wereld van morgen.

Overheidsorganisaties kiezen via een aanbesteding de meest geschikte partner. Detacheringsbureau Matchd werd gekozen vanwege de hoge betrouwbaarheid, ervaring met het vinden van geschikt overheidspersoneel en het belang dat zij hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Meer weten over Matchd, de vacatures en over het Waterschap? Kijk op de website van Matchd: https://matchd.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *