Alleen maar thuiswerken werkt NIET!

anderhalvemeter-economie-kantoor-werkplek

OPVALLEND ANDERS WERKEN
Inofec zorgt voor anderhalve-meter-proof werkplekoplossingen die écht werken

Deze tijd vraagt nogal wat van onze economie. En juist slim anticiperen is hierbij heel erg essentieel. Hoe richt je als organisatie in deze nieuwe anderhalve-meter-economie bijvoorbeeld werkplekken, vergader- en cursusruimtes en kantines in? En hoe kun je daarbij kostbare verbouwingen voorkomen? Inofec denkt graag mee en adviseert hoe je grip krijgt op je kantoorinrichting in deze nieuwe werkelijkheid.

Werkplekoplossingen die écht werken, juist nu
Naast de inmiddels al aardig ingeburgerde oplossingen als thuiswerkdagen, werken in shifts en uitstippelen van looproutes, kun je met een flexibele inrichting meer dan je wellicht denkt. Van het ruime assortiment van Inofec zijn hiervoor nu enkele slimme producten relevanter dan ooit. In de eerste plaats natuurlijk producten om werkplekken af te schermen, zoals scheidingswanden en plexiglas. Maar ook strategisch geplaatste kasten en plantenbakken zijn hiervoor geschikt. En met name bij grotere organisaties dragen ook duidelijke (route-)informatieborden van begin tot eind bij aan het anderhalve-meter-proof maken van de hele organisatie.

Alleen maar thuiswerken werkt niet!
Bert Bakkeren, algemeen directeur Inofec: “Alleen maar thuiswerken werkt niet. Of mensen nu op een kantoor, binnen een onderwijsinstelling of in de horeca werken, ze willen graag terug naar hun vertrouwde werkplek. Je merkt dat mensen na een paar weken wel een beetje klaar zijn met ‘zoomen’. Mensen zijn sociale dieren en hebben behoefte aan echte interactie en persoonlijk contact. En dat kan gelukkig ook allemaal prima met anderhalve meter afstand.”

Over Inofec
Inofec is al sinds 1986 toonaangevend op het gebied van inrichting van bedrijven, onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen, horeca en verenigingsgebouwen. Inofec is gevestigd in Roosendaal, waar momenteel 55 medewerkers werkzaam zijn. Daarnaast heeft het bedrijf een vestiging in België, waar 30 medewerkers in dienst zijn.
—————————————————————————————————————————
Meer informatie? Neem contact op met één van onze adviseurs:
Tel : 0165 560542
Mail : verkoop@inofec.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *