Adapt Innovatie ontwikkelt nieuwe strategische leergang

Aankomend voorjaar start de leergang Strategie ontwikkeling en Toekomstbestendigheid van Adapt Innovatie. De vernieuwde leergang sluit nauw aan bij de ambitie van het  strategiebureau: zoveel mogelijk organisaties in Nederland in staat stellen om een toekomstgerichte en adaptieve strategie na te streven.

Adapt Innovatie verzorgt al verschillende opleidingen en trainingen, maar biedt nu voor het eerst een diepgaande en vernieuwende leergang aan voor professionals op strategisch gebied. De leergang bestaat uit vier dagdelen verdeeld over twee trainingsdagen en start op woensdag 29 maart 2023. De leergang is ontwikkeld vanuit een moderne en praktische invalshoek en biedt professionals de handvatten om in een snel veranderende marktstrategieën effectief vorm te geven en te implementeren.

Verschillende thema’s waaronder strategievorming, toekomstbestendigheid, strategie-implementatie, AQ en organisatieadaptiviteit komen aan bod in de leergang, waarbij een sterke link wordt gemaakt met de dagelijkse praktijk van het werkveld. De leergang is een opmaat voor Adapt Innovatie om opleiding en training sterker te verankeren in haar dienstverlening.

Maatschappelijk middel

Niels Huismans: “Wij merken dat organisaties met een toekomstgerichte en adaptieve strategie een steeds groter concurrentievoordeel behalen in hun markt. Deze bedrijven hebben een strategisch ritme en zijn toekomstbestendig. Wij willen meer organisaties en professionals in staat stellen om dit ook zelfstandig te realiseren. Dit door opleidingen en trainingen te faciliteren die laagdrempelig, kwalitatief sterk, praktisch en individueel toegankelijk zijn. Het bieden van betaalbare maar hoogwaardige strategische leergangen is een maatschappelijk middel om organisaties in het MKB toekomstbestendig te maken en hier gaan we ons sterker voor inzetten.”

Hier vind je meer informatie over de leergang en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Over Adapt Innovatie 
Adapt Innovatie is een strategiebureau dat toekomstbestendige organisaties creëert door strategievorming & strategie uitvoer. Wij helpen bedrijven scherpe keuzes te maken… en te zorgen dat deze ook uitgevoerd worden. Het is onze ambitie om de leukste bedrijven in Nederland in 2030 te voorzien van een adaptieve strategie zodat deze toekomstbestendig zijn en blijven.
Wij tonen lef, zijn ambitieus en daarnaast juist ook nuchter. Onze oplossingen zijn doeltreffend, pragmatisch en gericht op het kunnen borgen in de organisatie zodat we onszelf misbaar maken.

——–Einde persbericht——-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *