Nieuwe ontvetterbakken en onderdelenreinigers bij George at Work

George at Work heeft onlangs een serie aan ontvetterbakken en onderdelenreinigers aan de webshop toegevoegd. Het productaanbod bevat de meest gangbare producten voor de automotive. Er zijn kleine ontvetterbakken van 1.2 Liter en er zijn modellen tot aan een ontvetterbak van 150 Liter

Wat is een ontvetterbak?

Een ontvetterbak is een metalen bak met een geveerde klepdeksel. In de ontvetterbak zit een uitneembaar rooster. Hier kunt u het te reinigen object opleggen. Door de ontvetterbak voor maximaal 2/3 te vullen met reinigingsmiddel kunt u eenvoudig met of zonder druk kleine onderdelen manueel reinigen. Een ontvetterbak is een zeer handig hulpmiddel voor het professioneel reinigen of ontvetten van onderdelen. Een ontvetterbak is in de garagewereld al jaren een effectieve en onmisbare manier van onderdelen reinigen.

Hoe werkt een ontvetterbak

Een ontvetterbak is eenvoudig in gebruik. Bij alle bakken van George at Work ontvangt u een handleiding en staat de werkwijze vermeld bij de producten. Vergeet niet om te zorgen voor een stabiele basis zoals een tafel, werkbank of vlakke vloer om de onderdelenreiniger op te zetten voordat u deze in gebruik neemt.

Ontvetterbak met pomp

Door een ontvetterbak met pomp te gebruiken wordt het reinigingsmiddel rondgepompt. Het reinigingsmiddel komt dan door de kwast naar buiten en hierdoor kunt u eenvoudig uw onderdelen reinigen terwijl het reinigingsmiddel rondgepompt wordt.

Ontvetterbak onderdelen

Een ontvetterbak of onderdelenreiniger bevat diverse onderdelen. Denk aan reinigingsvloeistof, een slang met kwast en een pomp om de vloeistof rond te pompen.

Vloeistof voor ontvetterbak

De ontvetterbak kunt u vullen met geschikte vloeistof. Hierbij kunt u zelf kiezen welke vloeistof u het beste vindt voor uw klussen. Kies indien mogelijk voor een oplosmiddelvrij reinigingsproduct en vergeet indien nodig uw persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, mondmasker en veiligheidsbril niet.

Slang voor ontvetterbak

Bij George at Work vindt u een flexibele slang met gemonteerde kwast om het reinigen van onderdelen met een ontvetterbak met pomp nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken.

Kwast voor ontvetterbak

Met de kwast die speciaal voor de ontvetterbakken is ontwikkeld kunt u eenvoudig onderdelen reinigen.

Pomp voor ontvetterbak

De pomp van de ontvetterbak zorgt ervoor dat de vloeistof eenvoudig wordt rondgepompt. Door de filter blijft vuil achter, zodat u steeds met schoon reinigingsmiddel kunt werken.

Ontvetter voor ontvetterbak

De ontvetterbak kunt u vullen met geschikte ontvetter. Hierbij kunt u zelf kiezen welke vloeistof u het beste vindt voor uw klussen. Kies indien mogelijk voor een oplosmiddelvrij reinigingsproduct en vergeet indien nodig uw persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, mondmasker en veiligheidsbril niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *