Autohopper opent vestiging in kennisstad Eindhoven

Autohopper opent vestiging in kennisstad Eindhoven

Apeldoorn, 27 november – Autohopper groeit opnieuw door. Vanaf 1 december is Autohopper Eindhoven te vinden aan de Croy 47, vlakbij de A2.

Autohopper staat klaar om de snelgroeiende Kennisstad Eindhoven te voorzien in flexibele mobiliteit. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten. “Het is onze missie om het mobiliteitsprobleem van mensen op te lossen. Met persoonlijke aandacht en oplossingen op maat”, vertelt Paul Nouwen, bedrijfsleider van Autohopper Eindhoven.

Verhuur en shortlease

Ook in Eindhoven profiteren klanten van de vaste Autohopper voordelen: snel en eenvoudig online reserveren, scherpe prijzen en heldere voorwaarden plus een gevarieerd wagenpark met frisse en jonge kwaliteitsauto’s. “Speciaal voor de zakelijke markt staan bij ons ook de grotere zakenauto’s klaar voor verhuur of shortlease.”

Kiest een zakelijke klant voor shortlease bij de grootste autoverhuurder van Nederland, dan profiteert hij of zij van flexibele voorwaarden. “Bij Autohopper kun je dagelijks je (lease)contract opzeggen of wijzigen. Wisselen naar een kleinere of grotere auto kan ook. Bijvoorbeeld omdat je dat incidenteel of structureel beter past.”

Familiebezoek en verhuizen

Particuliere klanten worden bij Autohopper met dezelfde passie aan passend vervoer geholpen. Een auto als alternatief voor het OV bijvoorbeeld, of die familieauto om samen op pad te gaan. Ook die ruime bestelbus om meubels op te halen staat klaar, net als de profi bestelbus met laadklep om snel te kunnen verhuizen.

Bovendien is Autohopper Eindhoven uitstekend bereikbaar. “Je vindt ons op De Hurk, het grootste bedrijventerrein van Eindhoven. De bushalte ligt voor de deur, twee opritten naar de randweg zijn vlakbij en met een minuut rijd je op de snelweg.” Kortom: alle voorwaarden zijn aanwezig om plezierig een auto te huren. Niet voor niets waarderen klanten Autohopper gemiddeld met het cijfer 9.

Kortingsactie

Om de opening van Autohopper Eindhoven te vieren, profiteren de eerste 50 klanten van een interessante korting: liefst 25 euro korting op het factuurbedrag! Na online reserveren van een auto of bestelbus via www.autohopper.nl/openingsactie-eindhoven wordt bij de winnaars de korting verrekend in de definitieve bevestiging.

Over Autohopper

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij staan klaar voor de particulier, de lokaal zakelijke markt en de grootzakelijke markt. In alle gevallen staan duidelijke prijzen en voorwaarden centraal. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 100 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *