Moet ik een VPN gebruiken om crypto coins te versturen?

Moet ik een VPN gebruiken om crypto coins te versturen?

Een veelgehoorde vraag van mensen die net beginnen in het handelen van cryptomunten. En geen slechte! We horen immers allemaal berichten dat de zogenoemde cryptowallets, de portemonnee voor uw cryptomunten) kunnen worden gehackt. In dit artikel leggen we u uit hoe u veilig te werk kunt gaan met behulp van een VPN.

Wat is een VPN?

VPN staat voor Virtual Private Network, de naam verraadt het al, het is bedoeld om privé oftewel anoniem te zijn op het internet. Waarom is dit een goed idee? U moet het internet zien als een groot winkelcentrum. Wanneer u online uw cryptozaken regelt, stapt u dus eigenlijk een winkel binnen. Buiten deze winkels staan boeven, die jou willen beroven. Vaak is de winkel zelf goed beveiligd, daarom wachten ze u op tot het moment dat u buiten komt of weer naar huis rijdt. Een VPN vermomt u, zodat het voor de hackers en andere boeven die buiten bij de winkel staan te wachten helemaal niet lijkt alsof u die winkel binnen bent geweest.

Een gratis VPN gebruiken is dat een goed idee?

In andere woorden, is het handig om een gratis vermomming te gebruiken? Hier zijn twee problemen mee. Allereerst, kunt u de persoon die gratis vermommingen uitdeelt wel vertrouwen? Wie zegt dat het doel van de VPN niet is zoveel mogelijk informatie in te winnen en die aan de hoogste bieder door te verkopen? De vuistregel voor gratis op het internet is: hoeft u niet voor een product te betalen, dan bent u (en uw data) het product. Ten tweede, hoe effectief is een gratis vermomming? Door het wijd verspreid gebruik van de gratis VPN’s zijn veel van de servers bekend, ze zijn vaak door iedereen te gebruiken. Hierdoor bent u vaak niet echt vermomd. Het IP-adres (de vermomming), staat online bekend als een veelgebruikte vermomming. Daar trapt dus niemand in. Een gratis VPN is dus af te raden.

Gebruik VPN Nederland!

Het gebruik van een VPN is dus handig, maar een VPN waarvoor je niet hoeft te betalen is af te raden. Een veilige, snelle VPN die wij u aan kunnen raden is VPN Nederland. VPN Nederland is al vanaf een paar euro per maand beschikbaar. Dit is een kleine investering in uw online veiligheid, zeker als u in bitcoin handelt.. Hierdoor heeft u vele mogelijkheden om vanuit een ander land een website te bezoeken. Als u van hun diensten gebruik wilt maken, krijgt u uw eigen IP-adres toegewezen, alleen voor u. U deelt uw ‘unieke vermomming’ dus met niemand anders. Dit garandeert dat het een goede vermomming is. Ook kan VPN Nederland kan op meerdere apparaten gebruikt worden. U kunt het dus op uw tablet, computer, werk laptop en zelfs uw telefoon gebruik maken. Bovendien hebben ze een gedegen klantenservice vol experts op het gebied van online veiligheid. VPN Nederland is op gebruikersgemak ingericht, dus het is makkelijk te installeren. Ook wanneer u minder verstand van digitale technologie heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *