CoolSafety behaalt ISO certificering

Na jaren van hard werken zijn de ISO 9001 en ISO 14001 certificaten eindelijk behaald. Joost, CoolSafety’s chef, hecht al sinds de start van het bedrijf, in 2007, veel belang aan het op orde brengen van bedrijfsprocessen. Hij vond daarvoor recentelijk een goede partner in Operational Manager Koen. Dat ‘operations managen’ doen zij samen op een ongekend niveau. Vooral wat betreft kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid maakt CoolSafety sprongen. Het is dan ook een geweldige beloning om de verpersoonlijking van alle inspanningen aan de muur te zien hangen in de vorm van dit certificaat.

Kort gezegd toont CoolSafety door ISO 9001 aan dat ze de hoogst mogelijke prio geeft aan kwaliteitsmanagement, en voegt ISO 14001 daaraan toe dat dat gebeurt op een manier die het milieu minimaal belast. Bedrijven die over dit certificaat beschikken worden door de raad van Accreditatie nauwlettend in de gaten gehouden. Elk jaar wordt opnieuw gecheckt of ze nog steeds voldoen aan de strenge eisen op gebied van zowel kwaliteit en veiligheid als duurzaamheid. CoolSafety heeft er uiteraard groot vertrouwen in dat ze de duur verdiende kwalificatie behoudt: het groeiproces dat de organisatie de afgelopen jaren doorlopen heeft, onder bezielde leiding van Joost en nu dus ook Koen, blijft gewoon doorgaan. Ongetwijfeld overtreft CoolSafety binnen afzienbare tijd de ISO-eisen dan ook rui. Goed en duurzaam is mooi, maar beter en duurzamer vindt CoolSafety het mooist.

CoolSafety is de nummer één webshop in Europa als het aankomt op persoonlijke beschermingsmiddelen. Het volledig ontzorgen van de klant op gebied van veiligheid op de werkvloer is waar het bedrijf voor staat: CoolSafety biedt uitgebreide voorraden, scherpe prijzen en de best mogelijke service. Dat doet het bedrijf met een team van twintig collega’s, die CoolSafety stuk voor stuk omschrijven als een te gekke werkplek met een jonge, snelle en ambitieuze cultuur. Safety die Cool is, dus – een identiteit waar de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van de ISO-certificeringen naadloos op aansluit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *