Webinar: Wanneer is het tijd voor een Brandportal?

Online Kennissessie 14 november 2023:

Wanneer is het tijd voor een Brandportal?

 Wanneer weet je of je als bedrijf klaar bent voor een Brandportal? De Online Kennissessie op 14 november schetst de situaties waarom je organisatie – of de organisatie van je klant – een Brandportal nodig heeft.

Bij goede merkcommunicatie hoort goede technologie. Digitale technologieën helpen om de merkboodschap consistent over te brengen, op elk moment en via elk communicatiekanaal. De ultieme tool in je tech stack om dit te bereiken is de Brandportal.

Het kennissessieteam brengt in het webinar de allerlaatste trends, tools en praktijkvoorbeelden rondom deze Brandportal in kaart.

Programma online kennissessie

14 november 2023

10.00 uur: Softwaretrends en communicatieportals
Ramon van Wingerden, CEO van softwarebedrijf Prindustry, geeft inzicht in de automatiseringsslag voor communicatieprocessen en vertelt hoe Prindustry daarop inspringt.

10.30 uur: Praktijkcases Brandportal
Hoe automatiseren andere bedrijven hun communicatieproces? Marketing Manager Jolanda van Drie toont met praktijkvoorbeelden hoe diverse organisaties gebruikmaken van een Brandportal.

10.50 uur: Demo Prindustry Brandportal
Product owner Berend Withaar geeft een demo van de Brandportal van Prindustry. Hij neemt je mee in modules voor bestellingen, offertes, design, boekhouding, voorraad en budgetmanagement.

Testimonials Brandportal gebruikers

GGZ Friesland: “Het platform bespaart ons communicatieteam veel tijd en werk. Het is voor hen fijn om alles vanaf één platform te kunnen regelen. We hoeven bovendien niet alles handmatig meer te doen. De templates zijn ideaal voor medewerkers om zelf aanpassingen te doen zonder dat de huisstijl verloren gaat. Missen mensen iets? We updaten de portal regelmatig!”

Arvato Bertelsmann: “Onze winkeleigenaren zien in hun eigen portaal de prijzen van de producten. Met één druk op de knop kunnen zij het gewenste aantal prijskaarten genereren. Er volgt een PDF met de nieuwe prijzen die ze meteen kunnen uitprinten. De time-to-consumer is nu direct. Bovendien worden fouten voorkomen door handmatig invoerwerk te elimineren.”

Link info & inschrijven: https://prindustry.com/nl/online-kennissessie-brandportal/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *