Stadsganzenbord, corona-proef gezins- en groepsuitje

ProKwadraat-Groepswijzer.nl heeft haar succesvolle citygame het Stadsganzenbord uitgebracht in negen historische binnensteden: Leiden, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Gouda, Delft, Nijmegen en Dordrecht. Vele duizenden deelnemers van bedrijven, families en vriendengroepen speelden de afgelopen jaren dit spel. Het spel is dit jaar extra populair onder gezinnen als corona-proof gezinsuitje en een leuk idee als activiteit dit voorjaar en in de zomervakantie en met de versoepelingen in het voorruitzicht ook weer in beeld als bedrijfsuitje.

Het Stadsganzenbord is oorspronkelijk bedoeld voor grote groepen, waarbij de groep wordt opgesplitst in kleinere teams die de stad intrekken met een historische plattegrond uit 1649. Wil je de weg kunnen vinden, dan moeten de deelnemers steeds vergelijkingen maken tussen hoe het was en hoe het is. Onderweg worden vragen en opdrachten uitgevoerd en zo maakt men spelenderwijs kennis met de stad en haar geschiedenis.

Populair gezinsuitje, maar na versoepelingen ook weer als bedrijfsuitje

Het Stadsganzenbord is dit jaar extra populair als corona-proof gezinsuitje in de buitenlucht. Weliswaar ontbreekt het competitie-element maar aantrekkelijk om een historische stad te ontdekken. Met de versoepelingen in het vooruitzicht komt het ook weer in beeld als bedrijfsuitje. Met een groepje van vier is het spel zeker corona-proof. Eén persoon leest de vragen voor, een ander houdt de kaart vast, nog een ander schrijft de antwoorden op en de laatste gooit met de dobbelsteen. Op die manier is de anderhalvemetermaatregel gewaarborgd.

Het Stadsganzenbord kan geboekt worden op www.stadsganzenbord.nl en is een leuk idee voor een corona-proof activiteit voor gezinnen, families, bedrijven en vrienden- en vriendinnenuitjes.

Meer informatie op www.stadsganzenbord.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *