Reisadvies blijft negatief, dus ‘Nederlanders kopen massaal een opblaasbare jacuzzi’

Opblaasbaarjacuzzi.nl ziet – sinds gisteren na de persconferentie bekend werd dat het reisadvies tot 15 mei 2021 negatief blijft – de aankoop van opblaasbare jacuzzi’s toenemen.

Waar men eerder vorig jaar iets meer terughoudend was met de aankoop van een opblaasbare jacuzzi, hakt men dit jaar veel sneller de knoop door. Vooral nu meer mensen thuis blijven en meer de ontspanning thuis opzoeken.

“De meeste mensen willen sowieso meer luxe en comfort, men is door de corona er echt aan toe”, zegt de directie van opblaasbaarjacuzzi.nl. “Door het negatief reisadvies maken meer mensen hun keuze op basis van wat mag en duidelijk is, dus op zoals gisteren dat bekend wordt dat Nederland op slot blijft, blijven meer mensen in Nederland. Voor de zomer is nog veel onduidelijk, dus ligt er nog veel open.”

‘Wat is nog wel mogelijk tijdens de lockdown’

Sinds de persconferentie van gisteren naar buiten kwam dat Nederland tijdens de meivakantie nog op slot blijft, is het verkeer op opblaasbaarjacuzzi.nl met 42 procent toegenomen ten opzichte van een week eerder. En dat gebeurt wel vaker tijdens een persconferentie dat mensen meer genoodzaakt zijn om thuis te blijven.  Vooral als de boodschap negatief is, nemen de verkopen in opblaasbare jacuzzi’s toe. “Mensen zijn door de corona op zoek naar meer luxe voor in de tuin. En het is nog mogelijk om een opblaasbare jacuzzi te kopen, dus gebeurt dat veel.”

Sinds vorig jaar mei blijft de interesse in zwembaden en opblaasbare jacuzzi’s enorm groot. Waar voorheen ook Duitsers en Belgen in deze tijd van het jaar meer kiezen voor een zwembad of opblaasbare jacuzzi, bestaat het publiek nu bijna alleen maar uit Nederlanders.

Opblaasbaarjacuzzi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *