Nederlanders minder onzeker in Frankrijk

 

 

 

 

Ruim 60.000 Frankrijk liefhebbers gebruiken de apps van Interculture om Frans te leren en de Culinair Frans A-Z eten en drinken in Frankrijk app is het meest gedownload.

Dit uitgebreide woordenboek met 25.250 trefwoorden F-N N-F en volledige Franse uitspraak is een must als je uit eten gaat, een glaasje drinkt op een terras of boodschappen doet.

Wat krijg je op je bord in Frankrijk?
Binnenkort reizen weer meer dan een miljoen Nederlanders af naar Frankrijk!
Maar wie voelt zich comfortabel met de Franse taal? Wie is er niet geïntimideerd door de Franse menukaart? “Het is altijd wat spannend om in een restaurant of bar iets in het Frans te bestellen. En je komt zo vaak onbekende gerechten tegen of ingrediënten in de winkel of op de markt. En wat krijg je dan? We hebben nu een fantastische uitbreiding gemaakt door alle Franse woorden en voorbeeldzinnen van top geluid te voorzien. Daarmee is het onbetwist de beste culinaire app voor Frankrijk.”

Inhoud 

 • Zoekfunctie F-N N-F (doorzoekt razendsnel, accenten typen hoeft niet)
 • Culinair Frans F-N (25.250 Franse trefwoorden mèt Franse uitspraak)
 • Wijn (1350 termen + een overzicht van de grands crus classés)
 • Kaas (400 soorten)
 • Menukaart
 • Restaurant praktische zinnen
 • Spreekwoorden, uitdrukkingen
 • Culinaire grammatica (opfris)
 • Uitspraak tips

  Je hoeft de Culinair Frans A-Z app maar één keer te downloaden.
  Superhandig: geen internetverbinding nodig, behalve om de uitspraak te horen. Voor iPhone èn Android

Genieten van lekker en gezond eten en drinken
Je vindt wijn- en kaastermen, superfoods, detox drankjes, smoothies, glutenvrij, kooktechnieken, keukenbenodigdheden, recepten terminologie, Franse ingrediënten en vertalingen van producten uit de supermarché. Handig als je vegetarisch, ergens allergisch voor bent of een dieet volgt.

En om in de bar te bestellen: 100 cocktaildrankjes en 170 biertermen. 

Noot voor de redactie: 

Journalisten, redacteuren en reviewers kunnen deze app gratis ontvangen door een gratis Android of iOs code aan te vragen. Neem ook contact op voor een culinair Frans A-Z app win-actie en beeldmateriaal in hoge resolutie.

Rubrieken: reizen in Frankrijk, lifestyle, toerisme, culinair, Frans, restaurant, menu, cuisine, Franse menukaart, wijn, horeca, diner, wijnkaart, gerechten, culinair woordenboek Frans, Franse keuken, eten en drinken in Frankrijk, vegetarisch, puur Frans eten, Franse kaas, genieten aan tafel in Frankrijk, boodschappen doen in Franse supermarkt, Frans recepten vertalen, vakantie in Frankrijk, een eigen huis in Frankrijk, Franse gastronomie, stedentrip Frankrijk, internationale keuken in Frankrijk, Franse woordenboeken, Franse gastronomie, uit eten in Parijs.

Contact: 
Cobien Heemskerk

INTERCULTURE
033-4624026
contact@frans-interculture.nl
https://frans-interculture.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *