Lockdown zorgt voor meer vraag naar wellness vakanties

De vraag naar wellness vakantiehuizen in Nederland is gestegen. Sinds de pandemie brengt reizen naar het buitenland vaak complicaties met zich mee, vooral in de winter. Het alternatief is vaak een vakantie in eigen land, maar dan wel extra luxe. Zoals een luxe vakantiehuis met privé wellness faciliteiten (sauna, bubbelbad en/of sunshower). Zo kun je toch optimaal ontspannen, zonder naar het buitenland te gaan. 

Vakantie in eigen land populairder

Nederlanders gaan het liefst een paar keer per jaar op vakantie naar het buitenland. Groot gelijk, want daar is de kans op mooi weer beter. Sinds de pandemie is een vakantie in het buitenland minder vanzelfsprekend en brengt dit zelfs een aantal complicaties met zich mee. Wel of niet testen, mondkapjes dragen en/of verplicht een QR code laten zien. Of een reisadvies dat negatief is. Het valt niet mee om op die manier ontspannend naar het buitenland op vakantie te gaan. Mede hierdoor is een vakantie in eigen land sinds de pandemie erg populair. 

Meer luxe tijdens een vakantie

Niet alleen stijgt de vraag naar een vakantie in eigen land, ook worden er steeds meer eisen gesteld aan een vakantie in eigen land. Het is in Nederland niet altijd mooi weer, dus je moet je wel op een andere manier kunnen vermaken. In een wellness vakantiehuis heb je een eigen sauna, bubbelbad, hottub of sunshower tot je beschikking. Bovendien is een wellness vakantiehuis ook het beste alternatief voor een dagje naar de spa, die sinds de recente lockdown allemaal weer gesloten zijn. 

Waar kan je een luxe vakantie boeken? 

Er is alleen al in Nederland een ruime aanbod van wellness vakantiehuizen. Op luxevakantieplekjes.nl vind je de mooiste vakantieadressen voor een vakantie dicht bij huis. Neem een kijkje op de website en beleef een ontspannen (korte) vakantie in eigen land!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *