Islandescapes.nl: een nieuwe website gericht op eilanden

Informatie over verschillende eilanden zoeken wordt nog eenvoudiger met de nieuwe website Islandescapes.nl. De website biedt een overzicht met informatie over zowel bekende als minder bekende eilanden. Bezoekers van Islandescapes.nl kunnen hierdoor gericht zoeken naar informatie over hun volgende vakantiebestemming, maar ze kunnen ook inspiratie op doen met verschillende blogs. Daarnaast worden op Island Escapes aanbiedingen van reizen geplaatst, waardoor bezoekers direct hun reis kunnen boeken bij een van de partners waar we de reis hebben gevonden.

Bestemmingen & Blogs

Naast het zoeken naar de beste prijzen voor pakketreizen, accommodaties, vliegtickets en meer voor hun vakantie, zoeken vakantiegangers ook naar meer algemene informatie zoals de bezienswaardigheden op hun vakantiebestemming, de beste eilanden voor eilandhoppen, de mooiste stranden, de beste duikspots, mogelijkheden voor autohuur en meer. Islandescapes.nl is per werelddeel en eiland ingedeeld, zodat deze informatie makkelijk en overzichtelijk te vinden is. Dit maakt het zoeken naar de juiste informatie nog gemakkelijker.

Deals

Dagelijks zoeken we bij reisorganisaties naar de beste deals voor reizen, en deze worden op Islandescapes.nl gepubliceerd. Van een all inclusive vakantie naar Ibiza of een voordelige vakantie in Mallorca; voor iedereen is er op Island Escapes wel een leuke en betaalbare deal te vinden. We proberen het aanbod zo actueel mogelijk te houden, en de bestemmingen worden dagelijks uitgebreid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *