Iedereen verdiend in deze tijd een nachtje weg op een idyllische plek

Ondernemers, Jerry (35) & Lisanne (33) bedenken een ludieke winactie om hun ‘Boshuisje in de maak’ in Meijel, Noord-Limburg op de kaart te zetten. Daarnaast weten Jerry & Lisanne dat de prijzen van tegenwoordig de pan uit razen, dus bedachten ze een winactie, waarbij iedereen kans maakt om te winnen. Want iedereen verdiend volgens hen een nachtje weg.

Jerry & Lisanne zijn momenteel in blijde verwachting van hun tweede kindje en kochten in november een tweede huisje voor de verhuur. De verbouwing is momenteel in volle gang en Jerry & Lisanne kunnen niet wachten tot zij het idyllische plekje kunnen delen met anderen. Omdat de prijzen tegenwoord voor praktisch alles erg zijn gestegen bedachten zij een leuke openingsactie voor dit heerlijke plekje in Meijel. “Iedereen verdient het om er even tussenuit te gaan”.

Hoe kun je kans maken? Eigenlijk heel simpel! Raad op Instagram wanneer het tweede kindje van Jerry & Lisanne geboren wordt. “Zijn er meerdere kanshebbers die de dag goed hebben, dan zullen we de prijs eerlijk verloten”, aldus de twee eigenaren. Voor extra bonuspunten kun je ook de tijd van de geboorte bij de winactie vermelden.

Vanaf het moment dat hun tweede kindje geboren is, wordt ook de website gelanceerd. Zij hebben hier voor gekozen omdat de naam van de baby voorkomt in de naam van het Boshuisje. Die willen Jerry & Lisanne nog niet verklappen.

Wil je kans maken op een nachtje weg op een idyllische plek? Kijk dan voor de actievoorwaarden op de Instagram pagina: @boshuisje.in.de.maak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *