ETOILES DU SUD officieel gelanceerd

Tilburg, februari 2023

Etoiles du Sud, vrij te vertalen als ‘de parels van het Zuiden’ is officieel van gestart gegaan op de Nederlandse markt. De collectie van de nieuwe verhuurorganisatie is indrukwekkend; riante vrijstaande villa’s met zwembad op toplocaties maximaal 30 km van de Zuid-Franse kust. De man achter Etoiles du Sud is Frans Schoon, in een recent verleden bijna 20 jaar directeur en drijvende kracht bij Novasol die nu als zelfstandig ondernemer bewust kiest voor zijn grote liefde: (Zuid-)Frankrijk. Een gegarandeerde ruime kennis van de verhuurmarkt met daarbij een levenslange persoonlijke liefde voor de Côte d’Azur zijn de succesvolle ingrediënten voor een nieuwe eigen selectie van luxe vakantiehuizen.

De ruime vrijstaande vakantievilla’s met zwembad liggen in de buurt van chique badplaatsen zoals Saint-Tropez, Cannes en Antibes als ook in het Provençaalse achterland. Door samenwerkingen met zorgvuldig geselecteerde lokale partners en Nederlandstalige beheerders kan er een hoog serviceniveau worden geboden waarmee Etoiles du Sud zich duidelijk onderscheidt van de grotere verhuurpartijen en portals die actief zijn in de regio.

“In zekere zin ben ik met de oprichting van Etoiles du Sud overgestapt van een lange loopbaan in een supermarktonderneming naar een kleine delicatessenwinkel.  Mijn collectie is nu bewust overzichtelijk, we bemiddelen voor maximaal 150 villa’s, maar de kwaliteit is des te hoger”, aldus Frans Schoon. “We kennen alle huizen persoonlijk en mijn vele ervaringen en contacten in de Côte d’Azur helpen bij de selectie.”

Qua interieurstijl worden zowel moderne als klassieke villa’s verhuurd, met als gemene deler dat alles er piekfijn uitziet. Schoon: “We hebben van strak en modern tot romantische Provençaals charme in onze portefeuille. Alle villa’s zijn perfect onderhouden en zien er heel verzorgd uit.” Het gaat hierbij om een luxe segment: de vakantiehuizen zijn geschikt vanaf 6 oplopend tot 20 personen en de huurprijzen variëren van gemiddeld €3.000 tot €5.000 per week in het laagseizoen en van €7.000 tot €15.000 per week in het hoogseizoen. Etoiles du Sud kan ook aan de hand van specifieke criteria en wensen van haar gasten op zoek gaan naar de optimale vakantievilla. Tevens kan er bemiddeld worden voor speciale wensen, zoals een chef-kok in huis, een wijnproeverij of boothuur tijdens de vakantie.

Voor 2023 mikt Schoon met Etoiles du Sud op het veroveren van een vaste plek binnen het speelveld hetgeen met de toegenomen vraag naar luxe vakantievilla’s, met name voor het Zuiden van Frankrijk, zeker een realistisch doel is.

Voor meer informatie en beeldmateriaal

Etoiles du Sud
Tel: 06 – 8260 2882
E-mail: info@etoiles-du-sud.nl
Web: www.etoiles-du-sud.com/nl

Over Etoiles du Sud

Etoiles du Sud is een vakantieverhuurbedrijf gericht op aanbod van luxe vakantievilla’s aan de Cote d’Azur in het Zuiden van Frankrijk. Etoiles du Sud is gevestigd in Tilburg en heeft ca. 150 vakantiehuizen in portefeuille. Etoiles du Sud is in 2022 opgericht en heeft samenwerkingen met specialisten op diverse internationale markten.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *