EasySwim x JUJA: veilige en trendy zwemvesten voor kids

Voor ouders die de voorbereiding op waterpret graag eenvoudiger willen maken, introduceert UV-Fashions de nieuwe zwemvesten van EasySwim. Deze handige drijfvesten zorgen ervoor dat kinderen in no-time klaar zijn voor een duik in het water. En dankzij de samenwerking met JUJA is de zwemkleding niet alleen veilig en functioneel, maar ook een mode-item waarin kids graag gezien willen worden.

Ontdek de zwemvesten van EasySwim x JUJA bij UV-Fashions – perfect voor zwemlessen én vakanties.

Makkelijk leren zwemmen
EasySwim staat bekend om haar innovatieve zwemvesten die kinderen op een speelse en effectieve manier helpen bij het leren zwemmen. Veel zwemscholen zetten de EasySwim zwemvesten in ter ondersteuning tijdens zwemlessen. Daarnaast zijn ze ideaal voor recreatief gebruik, zoals bij waterpret op vakantie. De pakjes bieden drijfondersteuning en bevorderen een gevoel van veiligheid en comfort in het water. Ze zijn gemaakt van zacht, sneldrogend neopreen en ontworpen om kinderen zelfvertrouwen te geven in het water. Door de unieke constructie van de vesten kunnen kinderen vanaf 2,5 jaar op deze manier vrij bewegen en leren ze op een natuurlijke en speelse manier zwemmen.

Optimale bescherming voor kleintjes
Veiligheid en bescherming zijn cruciaal voor jonge waterratjes. Als ouder wil je niet alleen dat je kleintje veilig is in het water, maar ook goed wordt beschermd tegen de straling van de zon. De gevoelige huid van kinderen vraagt om extra zorg, vooral tijdens activiteiten in en rondom water. EasySwim zwemvesten bieden niet alleen drijfondersteuning, maar ook UPF50+ UV-bescherming om de tere huid van je kind te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. De vesten zijn ontworpen met veiligheid als prioriteit en stellen ouders gerust terwijl de kinderen kunnen genieten van het water.

Samenwerking EasySwim x JUJA
De merken EasySwim en JUJA hebben de handen ineengeslagen om nieuwe zwemvesten te creëren die niet alleen veilig zijn, maar er ook fantastisch uitzien. De kleurrijke prints van JUJA geven het comfortabele drijfpak van EasySwim een geweldige make-over. Het resultaat zijn twee nieuwe designs waarin je kind gezien wil worden: een luipaardprint in opvallend rood en paars en een stijlvol blauw/wit gestreept design. De JUJA zwemvesten zijn in deze kleurstelling ontworpen zodat ze goed te mixen & matchen zijn met de JUJA collectie. Denk aan de navy jammers voor jongens en bikini’s voor meisje die je perfect kunt combineren met de JUJA UV-shirtjes. De samenwerking tussen EasySwim en JUJA toont aan hoe functionaliteit en stijl hand in hand kunnen gaan, waardoor kinderen met plezier en zelfvertrouwen van het water kunnen genieten. Het EasySwim zwemvest heeft een verkoopprijs van € 39,99 en is er in 3 maten (S: 13-17 kg / M: 17-24 kg / L: 24-28 kg).

Over UV-Fashions
Jan Willem van der Sterre is de eigenaar en oprichter van UV-Fashions. Na het verlies van zijn vader aan huidkanker, heeft hij een missie om bewustwording te vergroten rondom UV-bescherming en huidkankerpreventie. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in Europa op het gebied van UV-beschermende kleding en accessoires voor het hele gezin. Naast EasySwim en JUJA is UV-Fashions distributeur van gerenommeerde merken zoals Coolibar, Hatland, Snapper Rock, Playshoes, Beach & Bandits en Babiators. Ontdek het uitgebreide assortiment via de webshop www.uv-fashions.nl en bescherm jezelf en je gezin tegen de schadelijke effecten van de zon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *