De Argentijns-Nederlandse acteur Gustavo Ruben Valenzuela gaf in Pride Month een zeer persoonlijk interview voor de documentaire van Booking.com voor de LGBTQ+ gemeenschap.

Het zeer persoonlijke interview samen met zijn partner werd opgenomen in The Grand Hotel in Amsterdam. Tijdens het interview, dat later deze maand zal worden gepubliceerd, werden kwesties besproken uit een recent onderzoek waaruit blijkt dat tijdens het reizen 1 op de 3 leden van de LGBTQ+ gemeenschap bang is voor oordeel van hotelpersoneel, wat betekent dat een groot deel van de gemeenschap nog steeds niet comfortabel kan laten zien als zichzelf en wat hotels beter kunnen doen om LGBTQ+ gasten zich meer welkom te laten voelen tijdens hun verblijf of zelfs lang voordat ze aankomen.

Deze promotiefilm die wordt uitgebracht rondom de Gayparade in Amsterdam is speciaal gemaakt voor hotels die LGBTQ+ leden van de community ontvangen op een speciaal programma genaamd ‘Proud to be Proud Certified’ met speciaal opgeleid personeel  zoals het Pulitzer hotel Amsterdam, The Grand Hotel en Het Park Plaza Vondelpark hotel die allemaal al draaien op dit speciale programma.

Travel Proud is opgericht om reizen inclusiever te maken voor de LGBTQ+-gemeenschap. De Booking.com-trainingssessie Proud Hospitality voltooien om de accommodatie en hun personeel te helpen LGBTQ+reizigers te begrijpen en in contact te komen? wanneer ze zich ertoe verbinden de veranderingen in praktijk te brengen en de accommodatie gastvrijer te maken, wordt het hotel een Proud Certified-partner op het Booking.com-platform. 

‘Ik ben zo trots om deel uit te maken van dit project en ik hoop dat ik van enige betekenis kan zijn voor de gemeenschap. Trouwens, het is de eerste keer dat mijn partner ermee instemt om voor een camera te verschijnen en ik ben zo trots op hem, dat hij dit doet voor deze speciale gelegenheid’ Volgens Gustavo zijn eigen woorden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *