Campers Down Under BV voegt Amerika en Europa toe voor camperhuur

Campers Down Under BV voegt Amerika en Europa toe voor camperhuur

 

IJsselstein, 18 november 2020 – Camperreizen zijn populair en worden steeds populairder. Dat wordt dit jaar nog eens extra bevestigd gezien de huidige situatie omtrent corona, afstandsmaatregelen en gesloten voorzieningen onderweg. Met een camper ben je zelfvoorzienend en kun je zelfstandig en veilig reizen. Dat is precies de reden dat Campers Down Under BV nu ook camperreizen in Amerika en 20 landen in Europa aanbiedt.

 

Campers Down Under is specialist voor camperreizen in Australië en Nieuw-Zeeland. Eind 2019 wonnen ze de consumentenprijs ‘Beste kleinschalige reisorganisatie van Nederland’, uitgereikt door Getaway Travel. In 2018 vond de eerste uitbreiding plaats met een nieuw label Campers Canada voor camperhuur in Canada. “Er is altijd de ambitie geweest om nieuwe bestemmingen toe te voegen. Die wens werd ook geuit door onze klanten, die zeer tevreden zijn met onze dienstverlening. Een volgende camperreis in een ander land willen ze ook graag door ons laten uitvoeren. Zo is in 2018 Campers Canada ontstaan”, vertelt Karin Kramer, eigenaar van Campers Down Under BV. Begin 2020 startten de voorbereidingen voor het volgende label: Campers Amerika voor camperreizen in Amerika. Toen kwam echter corona en ging alle aandacht en energie naar het repatriëren van klanten, annuleren van geboekte reizen en uitgeven van vouchers voor het omboeken van reizen.

 

Camperhuur in Amerika

Afgelopen zomer was de website voor Campers Amerika klaar. “Helaas is reizen naar Amerika dit jaar geen optie, maar we zijn er klaar voor als reizen weer mag en consumenten weer plannen gaan maken om een camperreis in Amerika te maken.”, aldus Karin Kramer.

 

Nu ook 20 landen in Europa boeken

De vraag naar camperhuur in Europa groeide intussen ook, vooral van klanten die hun reis naar een verre bestemming willen omboeken naar een camperreis in Europa. Recent is daarom het vierde label Campers Europa toegevoegd. In maar liefst 20 landen in Europa kan een camper worden opgehaald in meer dan 150 verschillende locaties. “Je kunt met je eigen auto naar de camperverhuurder rijden en dan overstappen in de camper, of vliegen naar een verdere bestemming zoals Portugal of Sicilië. Voor de meeste verhuurders bieden we een coronagarantie met kosteloos annuleren aan. Je kunt dus met een gerust gevoel boeken voor 2021.”, vertelt Karin Kramer.

 

Over Campers Down Under BV

Campers Down Under BV heeft 4 labels voor camperhuur: Campers Down Under voor camperhuur in Australië en Nieuw-Zeeland www.campersdownunder.nl, Campers Amerika voor camperhuur in Amerika www.campersamerika.nl, Campers Canada voor camperhuur in Canada www.camperscanada.nl en Campers Europa voor camperhuur in 20 landen in Europa www.camperseuropa.nl in Bulgarije, Estland, Duitsland, Finland, Frankrijk (inclusief Corsica), Ierland, IJsland, Italië (inclusief Sardinië en Sicilië), Kroatië, Letland, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk (Schotland, Engeland en Noord-Ierland), Zweden en Zwitserland. Desgewenst kunt u ook een vliegreis en accommodaties voor bijvoorbeeld de eerste nachten erbij boeken. Zo kunt u een camperreis prima combineren met een citytrip in bijvoorbeeld Parijs, Lissabon, Londen of Rome.

 

Noot voor de redactie

Meer informatie via Karin Kramer, tel. 0031-652663230, www.campersdownunder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *