Beleef jouw Zomer in (Almere) Haven

Beleef jouw Zomer met een City Trip……..naar Almere Haven!

De leukste city trip gaat ook dit jaar weer naar ons eigen dorp. Tijdens ZOMER IN HAVEN, van woensdag 11 tot en met zaterdag 21 augustus 2021, kun je (deels gratis) deelnemen aan een groot aantal activiteiten en daarbij genieten van onze stranden, terrassen en winkeltjes.

Weet je nog, verleden jaar met ZOMER IN HAVEN? Ook toen was er in het centrum van alles te doen. Concerten, films, kinderspelen, watersportactiviteiten, terras-muzikanten, voor iedereen zat er wel wat bij. En ondanks de bloedhitte trokken de ruim 40 activiteiten en bijna 70 acties van winkeliers in totaal meer dan 580 deelnemers en over de 3.000 bezoekers.

De organisatie heeft dit jaar meer dagen en meer activiteiten georganiseerd voor jou! Wat denk je bijvoorbeeld van leren zeilen, surfen, suppen en kanoën voor jezelf en je kinderen. Of van yoga op het strand. Van knutselen voor jonge kinderen, met stenen schilderen, een gymtas kleuren, zelf slippers pimpen en kwallen maken. Jeu de Boule, Sport en Spel en senioren activiteiten. Speciale dance optredens en genieten van Art House films. Natuurlijk ontbreken ook dit jaar de klassieke Goede Rede concerten en bijzondere expo’s in Corrosia niet.

 

Onze winkeliers van de Promenade Almere Haven denken natuurlijk al na over bijzondere ‘Citytrip’-aanbiedingen die je in deze krant binnenkort terug zult zien. Heb je meteen voordeel bij je bezoek aan Haven.
Zeker is dat je ’s avonds op de terrassen verrast gaat worden door muzikanten en een karikatuur-sneltekenaar. Met een lekker zonnetje erbij waan je je gewoon in het buitenland.

 

Ga nu naar zomerinhaven.nl en boek jouw activiteiten!

Volg ons via Facebook en Instagram om de meest actuele informatie te ontvangen.

 

Dit jaar steunt Promenade Almere Haven de stichting Kanjer Wens. Kanjer Wens Nederland vervult wensen van kinderen met een ernstige ziekte of chronische aandoening door het realiseren van een Kanjer Dag die ze nooit meer vergeten. Dit is mogelijk door het ontvangen van donaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *