4X4 VAKANTIEBEURS IS START VOOR IEDERE AVONTUURLIJKE VAKANTIE

PERSBERICHT                                                                                             

 

4X4 VAKANTIEBEURS IS START VOOR IEDERE AVONTUURLIJKE VAKANTIE

 

  • Twee dagen: 23 en 24 oktober 2021 vindt in Valburg Dé 4×4 Vakantiebeurs plaats.
  • Veelzijdig: de 4×4 Vakantiebeurs biedt een compleet overzicht van georganiseerde reis tot en met complete camperbouw.
  • Voor iedere leeftijd: het aanbod van standhouders is zodanig, dat er voor iedereen wat te beleven valt; van volledig verzorgde offroad reis voor de verwende reiziger tot de klimtoren voor de kleine ontdekker.
  • Doorslaand succes: voor de 16e keer inmiddels wordt de 4×4 Vakantiebeurs georganiseerd en is nog altijd een van de weinige beurzen met GRATIS entree.

 

Pijnacker, 12 augustus 2021 – De 4×4 Vakantiebeurs is dé jaarlijkse beurs voor offroad en 4×4 enthousiastelingen die met hun voertuig adembenemende reizen willen maken. Het doorloop evenement wordt georganiseerd door de Land Rover Club Holland en is nog altijd GRATIS te bezoeken.

 

Denken alleen al aan vakantie zorgt bij velen van ons voor een vrolijk humeur. Bladeren in reisbrochures, snuffelen op het internet naar locaties en lezen in blogs van anderen op zoek naar inspiratie.

 

Juist in deze periode waarin we (nog) niet volledig onze reisdoelen hebben kunnen uitvoeren, is hét moment om na te denken over de volgende vakantie. Nu de spelregels weer wat versoepelen, komen verder-weg-reizen weer in beeld. En wat is dan leuker om met een 4×4, SUV of all terrain voertuig de ongebaande paden te verkennen?

 

Precies dit is waar de 4×4 Vakantiebeurs vaak een startpunt is. Met ruim 60 standhouders uit binnen- en buitenland wordt alles rondom de 4×4 vakantie belicht. Of het nu gaat om het uitzoeken van een volledig verzorgde reis met jouw eigen offroader of het juiste equipement dat je nodig hebt op de volgende reis die je zelf hebt uitgestippeld. Tevens biedt de beurs standhouders de gelegenheid om de laatste nieuwtjes te tonen.

 

Dit jaar vindt de beurs plaats op een nieuwe locatie: Evenementenlocatie WaterGoed in Valburg (bij Nijmegen). Dit goed centraal gelegen terrein is voor bezoekers ook vanuit België en Duitsland zeer goed bereikbaar.   

 

Omdat de dag niet alleen uit stands bekijken bestaat, is er een foodplein ingericht met foodtrucks om ook de inwendige mens te laten genieten. Voor de kleinere ontdekkingsreizigers onder de bezoekers zijn er tal van activiteiten, zoals een klimtoren, bungee-trampoline én kan er met jouw zelf meegenomen Radio Controlled voertuig op een speciaal aangelegd offroadterrein gereden worden.

 

Kenmerkend voor de 4×4 Vakantiebeurs is, dat de beurs toegankelijk is voor alle rijders, maar ook liefhebbers van offroad voertuigen. Zo is de beurs, die weliswaar door de Land Rover Club Holland georganiseerd wordt, voor rijders van alle merken interessant.

Maak kennis met het fenomeen daktent, offroad trailer of offroad caravan en laat je voorlichten over hoe je het beste een recovery kunt uitvoeren, mocht je onverhoopt stranden.
Op het beursterrein is een parcours beschikbaar waar ook offroad gereden kan worden.

 

Dé 4×4 Vakantiebeurs is op op 23 en 24 oktober 2021 van 10:00 – 16:00 uur en vindt plaats op

Locatie: WaterGoed

Tielsestraat 129

6675 AC  VALBURG

 

GRATIS entree

 

Meer informatie op www.4x4vakantiebeurs.nl

 

Indien er corona-specifieke maatregelen gevraagd worden wordt dit direct op de website aangegeven.

 

EINDE BERICHT

 

 

Noot voor de redactie:

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Land Rover Club Holland

Norbert Duijvelshoff – PR & Communicatie

  1. 06 10032259
  2. communicatie@lrch.nl

 

Website: www.lrch.nl

 

Over Land Rover Club Holland

De Land Rover Club Holland, kortweg LRCH, is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover. De club die in 1988 werd opgericht, telt inmiddels ruim 2.600 leden. Het bestuur wordt bijgestaan door diverse evenementen-commissies, een technische commissie, en een communicatieteam. Verder is er de clubshop, waar voor aantrekkelijke prijzen tal van artikelen zijn te verkrijgen zoals boeken, T-shirts en dvd’s.

Doel van LRCH is zowel eigenaren van een Land Rover (Defender, Discovery, Freelander en Range Rover hierbij inbegrepen), als mensen die er (nog) geen bezitten doch het merk een warm hart toedragen, zoveel mogelijk te laten genieten van de zeer bijzondere eigenschappen van deze auto’s. Technische onderwerpen, maar ook reisverslagen en andere wetenswaardigheden zijn te vinden in het LRCH Magazine dat tweemaandelijks verschijnt. Binnen de technische commissie is veel kennis voorhanden over aankoop, onderhoud en reparatie van de Land Rover. Voorts worden door de LRCH regelmatig terrein-evenementen en puzzelritten georganiseerd, voor zowel de beginnende- als ook voor de meer ervaren rijders.
Naast deze evenementen organiseert de LRCH ook Dé 4×4 Vakantiebeurs en de 4D-Challenge, een 4-daags sportief evenement door meerdere landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *