Wyzetalk benoemt Bart Berende tot Head of Sales voor Europa

Utrecht, 15 juli 2020 – Wyzetalk, de toonaangevende wereldwijde oplossing voor digitale medewerkersbetrokkenheid, heeft Bart Berende (35) aangesteld als Head of Sales voor Europa. In zijn rol als Head of Sales is Bart verantwoordelijk voor het commerciële succes van Wyzetalk in Nederland en de marktintroductie in omliggende landen. Hij zal zich gaan richten op het aantrekken van grote organisaties die de betrokkenheid en prestaties van hun non-deskmedewerkers willen verhogen met behulp van Wyzetalk’s software-oplossing. Zijn prioriteit is het neerzetten van een sterke lokale positionering en de implementatie van een effectieve verkoopstrategie.

Bart brengt jarenlange ervaring in marketing en sales met zich mee. Voor zijn aanstelling bij Wyzetalk vervulde hij de functie van Commercieel Directeur bij Talpa E-Commerce. Dit was in aansluiting op commerciële en strategische functies in binnen- en buitenland voor diverse merken, waaronder L’Oréal. Bart excelleert in het bedenken, creëren en uitrollen van salesprojecten in verschillende internationale markten. Deze expertise gaat Bart nu aanwenden om het succes van Wyzetalk in Zuid-Afrika uit te bouwen in Europa.

“Wyzetalk helpt organisaties om het vertrouwen en de betrokkenheid onder medewerkers te vergroten. Deze doelstelling ligt mij na aan het hart”, zegt Bart Berende over zijn aanstelling. “Alleen door een echte verbinding aan te gaan met mensen, kun je een wederkerige relatie aangaan. Voor grote organisaties ligt hier een uitdaging. Wyzetalk biedt een digitale oplossing die volledig wordt afgestemd op de organisatie. Want elke organisatie is uniek, net als elke medewerker. In de eerste kennismakingsgesprekken heb ik gemerkt dat de Europese markt hier klaar voor is. Ook de coronacrisis heeft laten zien dat medewerkersbetrokkenheid in toenemende mate relevant is.”

Gys Kappers, CEO en Co-Founder van Wyzetalk: “We zijn blij dat Bart Berende zich bij het team heeft aangesloten en zich gaat ontfermen over de groei van Wyzetalk op de Europese markt. Zijn ervaring op het gebied van marketing en sales maken hem de juiste persoon om Wyzetalk succesvol nieuwe markten te laten betreden. Zijn enthousiasme past uitstekend bij de ambitieuze plannen van Wyzetalk en geeft vertrouwen in een veelbelovende marktintroductie van Wyzetalk in Europa.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *