Weet jij zeker dat je camera altijd werkt??

Naast het beveiligen van het dataverkeer tussen camera’s/recorders en onze servers detecteert Sipac door middel van de Sipac Camera Suite nog veel meer!
Zo hebben wij speciaal voor diverse merken volledige integratie in onze servers, waarbij wij continu controleren op uitval, storingen, vandalisme, etc.. Kortom eigenlijk alles wat negatieve uitwerking heeft op de goede werking van de camera’s of de recorder welke de beelden moet opnemen.
Bij een detectie neemt onze servicedesk direct actie door nazicht op afstand, of de klant op de hoogte te brengen van bijvoorbeeld het afdekken van een camera.
Alle problemen welke op afstand kunnen worden verholpen worden direct opgelost, bij andere zaken word er direct een afspraak gemaakt voor een bezoek op locatie, of instructie gegeven om bijvoorbeeld een camera schoon te maken.
Op deze manier weten onze klanten dat men altijd kan vertrouwen op de goede werking van haar installatie.
Wil je ook de zekerheid hebben dat jou camera’s het altijd doen?! Neem dan contact met ons op! Voor deze oplossing hebben wij ook een partnerprogramma beschikbaar! Dus wil je jou klanten ook deze dienst aanbieden, maken we graag kennis om de mogelijkheden te bespreken!

Sipac BV
Industrieweg 82 -B
2651BD Berkel en Rodenrijs
Tel: 088 088 35 55
www.sipac.nl
info@sipac.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *