Veeam erkent Integri als tweede VASP-partner in BeLux

Met trots kondigt Integri aan dat Veeam hen de prestigieuze VASP-status (Veeam Accredited Service Partner) heeft toegewezen. Deze erkenning bevestigt Integri’s uitmuntende vaardigheden en diepgaande expertise in het leveren van hoogwaardige backup- en datamanagementoplossingen gebaseerd op Veeam-producten.

Integri, gevestigd in Sint-Niklaas, staat bekend om zijn sterke technische team en zijn vermogen om zowel eenvoudige als complexe backup-oplossingen te ontwerpen, implementeren en onderhouden. Sinds de introductie van Veeam in België heeft Integri zich direct geprofileerd als een vooraanstaande partner. Naast de traditionele Veeam Backup and Recovery-diensten, heeft Integri het geavanceerde role-based management platform voor Microsoft 365 ontwikkeld, genaamd Cherriis. Dit platform wordt als white label aangeboden aan cloudaggregatoren, integratoren, resellers en eindklanten en beschermt momenteel meer dan 220.000 eindgebruikers door heel Europa.
In de loop der jaren heeft Integri zijn kennis en ervaring verder uitgebreid en geoptimaliseerd op verschillende architecturen en hardwareplatformen. Dit heeft geleid tot significante verbeteringen in backup- en disaster recovery-omgevingen. De expertise van Integri is geborgd door diverse certificeringen van onder andere Veeam, Microsoft en VMware.
Vandaag de dag is effectief datamanagement cruciaal voor de groei van organisaties. Om competitief te blijven, hebben leiders gekwalificeerde professionals nodig voor het implementeren en beheren van technologieën die hen in staat stellen om te transformeren naar intelligentere en efficiëntere bedrijven.

Olie
Kristof Poppe, mede-oprichter van Integri, licht toe: “Backup en de herstelbaarheid ervan is immers de olie in het IT-raderwerk van de meeste bedrijven. Zonder dit loopt de machine stroef en is de kans op catastrofale schade groot bij het ontbreken ervan. De VASP-status is voor Integri de erkenning van kennis en kunde die we niet alleen ter beschikking stellen van eindklanten, maar waarmee we ook andere Veeam-partners helpen bij complexere vraagstukken rond backupbeveiliging en disaster recovery.”
De wereld van backup-oplossingen is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd. Waar het vroeger draaide om eenvoudige installaties, zijn de hedendaagse architecturen – of ze nu lokaal, hybride of volledig in de cloud zijn – veel complexer en uitdagender geworden. Kristof Poppe vervolgt: “Niet elke IT-partner houdt zich dagelijks bezig met deze materie als hoofdactiviteit. Vanuit Integri willen we hen hierin ondersteunen met raad en daad.”

Flexcredits
Veeam introduceert flexibel dienstenprogramma uitgevoerd door VASP-partners
Een maand geleden lanceerde Veeam het Flexcredits-programma, waarmee klanten integratiediensten direct bij Veeam kunnen afnemen. Deze diensten worden uitgevoerd door erkende VASP-partners (Veeam Accredited Service Partners). Dankzij Flexcredits kunnen klanten erop vertrouwen dat implementaties professioneel en volgens de hoogste standaarden worden uitgevoerd. Bovendien biedt het programma de klant een flexibele hoeveelheid consultancy-uren, die op diverse manieren ingezet kunnen worden. 

Met Flexcredits kunnen klanten kiezen voor integraties, upgrades, patches, periodieke health-checks en onderhoudsdiensten. De keuze ligt volledig bij de klant, wat hen de vrijheid geeft om de diensten af te stemmen op hun specifieke behoeften. Integri, een toonaangevende VASP-partner, neemt actief deel aan dit programma.

De VASP-status wordt toegekend aan ongeveer 200 Veeam-partners wereldwijd en is een erkenning van diepgaande kennis en ervaring, opgedaan door reeds uitgevoerde projecten en vereiste certificeringen zoals VMCE (Veeam Certified Engineer) en VMCA (Veeam Certified Architect).

Over Integri
Integri is een Belgische IT-integrator met een sterke focus op backup- en data recovery-oplossingen gebaseerd op Veeam. Naast consultancy-opdrachten voor auditing, migraties, upgrades en security-trajecten, heeft Integri ook het Cherriis Microsoft 365 management platform ontwikkeld. Dit platform stelt zowel grote als kleine partners in staat om hun eigen Microsoft 365 backup-aanbod op de markt te brengen, aangedreven door de Veeam backup-technologie, en desgewenst op eigen infrastructuur.
Met deze veelzijdige diensten en innovatieve oplossingen bevestigt Integri zijn positie als een betrouwbare partner voor geavanceerde IT-oplossingen en datamanagement.

Integri
Steendonkstraat 1 – B9140 Temse
kristof@integri.services – filip@integri.services
www.integri.services www.cherriis.com
+32 3 30 999 04 of +32 476 95 04 64   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *